Esnaf ziyaretlerinde mola yok

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnaf ziyaretlerinde mola yok

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

25 Haziran 2014 Çarşamba 15:54
Esnaf ziyaretlerinde mola yok

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları halk ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Mehmet Akif Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde; Latif Coşar Merkez Mahallesi’nde esnaf ve halkı dinledi. 

Geçtiğimiz 5 yıl içinde esnaf ve halk ziyaretlerini kesintisiz sürdüren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve ekibi, önümüzde ki beş yıl içerisinde  de mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak ziyaretlerini sürdüreceğinin sinyalini verdi.

Mehmet  Akif Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşları dinleyen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, yolda karşılaştığı vatandaşlar ile sohbet ederken esnaftan gelen talep, istek ve önerileri not aldı.

Merkez Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Çekmeköy  Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamını vatandaşlara iletti ve sorunların çözümü için notlar aldı.

 

 

 

Son Güncelleme: 25.06.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3