Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na yakışır hizmet....

Mehmet Özdil başkanlığındaki Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bakan...

Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na yakışır hizmet....

Mehmet Özdil başkanlığındaki Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bakan...

18 Haziran 2014 Çarşamba 14:49
Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na yakışır hizmet....

Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na yakışır hizmet binası açıldı

 

Mehmet Özdil başkanlığındaki Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bakan İdris Güllüce’nin de katılımıyla görkemli bir törenle açıldı. Açılış çok sayıda tanıdık simayı buluştururken esnaf ise yeni hizmet yerinden oldukça memnun kaldı.

Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası artık yeni yerinde üyelerine hizmet verecek. Alemdağ Caddesi üzendeki binada 2 kat olmak üzere esnafın hizmetine sunulan yeni hizmet binasının açılışı görkemli geçti.

""

Çok sayıdaki tanıdık sima açılışta buluştu

 

Açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yaptığı Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni hizmet binasının açılış törenine; Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Boykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, SGK Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin,  İstanbul Alay Komutanı Mesut Cihaner, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, ESSİAD Başkanı Necmetin sarı, çok sayıda oda başkanı muhtarlar, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

""

Özdil: “Esnafın kazanımlarını geri alacağız”

Katılımın yoğun olduğu Esnaf Sanatkârlar Odası’nın açılışında ilk konuşmayı yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özdil,  “Göreve geldiğimiz zaman üzülerek gördük ki kendi mülklerimiz olan binalarımız 9 kişi tarafından üzerine yapılmış. Kendi binamızda kiracı durumuna düştük. Biz kendi yerlerimizi geri istiyoruz. Bunun için hukuki girişimlerde bulunacağız. Birliğimizden gelecek rapora göre davamızı açacağız. Biz bununla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu konuda sayın bakanımdan ve belediye başkanlarımızdan da destek bekliyorum”  dedi.

""

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise, “Daha gideceğimiz, alacağımız çok yol var. Ümraniye Belediyesi olarak görevi devir aldığımız günden bugüne Ümraniyemize birçok hizmetler ve eserler kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Esnafın hep destekçisi olduk, esnafımız bizim için önemli” şeklinde konuştu.

""

Güllüce: “Esnafımız ekonomimizin temel direğidir”

Ticaret ahlakının oluşması ve yaygınlaşmasında çok önemli olan Ahilik duygusunun ve bilincinin milletin genlerinde olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ise sözlerine şöyle devam etti: “Esnaf, çeşitli ve ticari faaliyetlerle, el sanatları dâhil olmak üzere birçok mesleki faaliyetin içinde bulunduğu bir organizasyondur. Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplumumuzun hem kültür değerlerini, hem ekonomik varlığını geliştiren en önemli temel direk diyebileceğimiz, toplumun orta direğini oluşturuyor. Hep beraber güzel günler için çok çalışacağız.”

Konuşmaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can açılış kurdelesini keserek, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası hizmet binasını açtı.

""

""

""

 

Son Güncelleme: 18.06.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72