ERTUĞRUL GAZİ PARKI YENİLENDİ

Mehmet Akif Mahallesi’ndeki Ertuğrul Gazi Parkı yepyeni görüntüsüyle gençlere spor imkanı sunuyor.

ERTUĞRUL GAZİ PARKI YENİLENDİ

Mehmet Akif Mahallesi’ndeki Ertuğrul Gazi Parkı yepyeni görüntüsüyle gençlere spor imkanı sunuyor.

18 Şubat 2019 Pazartesi 10:30
ERTUĞRUL GAZİ PARKI YENİLENDİ

Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ndeki Ertuğrul Gazi Parkı’nı yenileyerek, alanı daha dinamik bir hale getirdi. Yaz akşamlarında etkinliklerin yapıldığı amfi bölümü renklendirilen parkın, aktivite alanı gençlerin spor yapabileceği şekilde yeniden düzenlendi. Basketbol, futbol, kaykay, paten gibi çok amaçlı kullanıma uygun yapılan zeminin etrafı yeşil alanlarla çevrildi. Çocuk oyun alanları ve dinlenme alanlarının da yer aldığı Ertuğrul Gazi Parkı yeni yüzüyle dört mevsim Çekmeköylüleri ağırlamaya devam edecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Meydan parkı olarak hizmete sunduğumuz parkımızı, günün gerekleri ve mahalle halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yeniledik. Hem görüntüsü, hem kullanım alanlarıyla yine 7’den 70’e buluşma alanı olmaya devam edecek olan Ertuğrul Gazi Parkı’mızın hayırlı olmasını diliyorum. Bizde bunu yaptık bitti diye bir anlayış hiçbir zaman olmadı. Zaman içinde hasıl olan değişime ayak uydurmak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için yeni projeler yaparken bir yandan da ilçemize kazandırdığımız eserlerden en yüksek fayda sağlaması için çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3