Enver Sedat Çakıroğlu: İsmet Yıldırım Derhal İstifa Etmelidir...

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın bir yakını başkan yardımcısının odasını silahla basıp, sonrada makam odasında poz vermişti. Gelecek partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, kamu düzenini sağlayamayan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Enver Sedat Çakıroğlu: İsmet Yıldırım Derhal İstifa Etmelidir...

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın bir yakını başkan yardımcısının odasını silahla basıp, sonrada makam odasında poz vermişti. Gelecek partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, kamu düzenini sağlayamayan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

30 Mart 2022 Çarşamba 17:44
Enver Sedat Çakıroğlu: İsmet Yıldırım Derhal İstifa Etmelidir...

TÜM TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU SKANDAL OLAY

Tüm Türkiye geçtiğimiz hafta Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Ağırbaş’ın odasının silahla basılmasını konuşmuştu. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın bir yakını başkan yardımcısı Furkan Ağırbaş’ın odasını silahla basmış, sonrasında masasında poz vererek sosyal medyada galiz ifadelerle paylaşmıştı.

BAŞKAN ÇAKIROĞLU SKANDALA SESİZ KALMADI

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, yaşanan bu skandal olaya sessiz kalmayarak gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Çakıroğlu, “Milletimiz oyları ile emanet edilen makamlara tecavüz edilmiştir. Ve bu tecavüze karşı sesini çıkartmayan belediye başkan yardımcısı ve gerekli idari eylemleri ortaya koyamayan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım görevinden derhal istifa etmelidir. Kamu düzenini sağlayamayan yönetici gereğini yapmalıdır” dedi.

Belediye yönetiminin tutumunu eleştiren Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

“YAŞANANLARI DEHŞET VE HAYRET İÇİNDE GÖRDÜK”

Geçtiğimiz Hafta Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın bir yakının belediye başkan yardımcısı Orkan Ağırbaş’ın odasında silahla bastığını ve sonrasında da başkan yardımcısının makamında, masasına ayağını uzatarak poz verip; bu pozu sosyal medyada galiz sözlerle paylaştığını dehşet ve hayretler içeresinde gördük. Olay bir çok Tv programında konuşuldu, ayrıca Flashaber Gazetesi internet sitesinde de paylaşıldı.

“ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİR AÇIKLAMA YAPMADI”

Bir haftadır bu konu ile alakalı Ümraniye Belediyesi’nin ne gibi idari ve hukuki tasarrufta bulunacağını takip ettik. Ama Ümraniye Belediyesi’nden bir icraat maalesef göremedik.

“TEPEDEN İNME İSMET YILDIRIM BELEDİYEYİ YÖNETEMİYOR”

Yaşanan olay bize göstermektedir ki Ümraniye’ye tepeden inen ve Ümraniyeli olmayan kadroları ilçeye getiren Kiptaş’çı başkan İsmet Yıldırım belediyeyi yönetememektedir. Ümraniye’nin sorunlarını bilmeyen, halının altına süpüren belediye yönetimi maalesef yine körleri ve sağırları oynamaktadır. Geçtiğimiz ay bir belediye başkan yardımcısı görevden ayrıldı. Neden ayrıldığı ile ilgili bir açıklama yok. Danışmanlar, müdürler ayrılır bir açıklama yok. Bu makamlar kimsenin babasının çiftliği değildir. Yerel yönetimler hesap verebilir olmalıdır.

“MİLLETİN OYLARI İLE EMANET EDİLEN MAKAMLARA TECAVÜZ EDİLMİŞTİR”

Ümraniye Belediyesi’nin makam odasından yapılan paylaşımda; Nesrin Topkapı, raks, paşinyan, beş paralık, şerif gibi galiz sözler kullanılmıştır. Milletimiz oyları ile emanet edilen makamlara tecavüz edilmiştir. Ve bu tecavüze karşı sesini çıkartmayan belediye başkan yardımcısı ve gerekli idari eylemleri ortaya koyamayan Belediye Başkanı İsmet yıldırım görevinden derhal istifa etmelidir. Kamu düzenini sağlayamayan yönetici gereğini yapmalıdır.

“İKTİDAR PARTİSİNİN İLÇE YÖNETİMİ ÖLÜ TAKLİDİ YAPMAKTADIR”

Milletten kopan iktidar partisinin ilçe yönetimi de “Duymadım, görmedim şeklinde ölü taklidi yapmaktadır. Başka bir siyasi partide olan küçücük olayları günlerce milletimizin gündemine sokanlar ‘Ne kadar az görür, ne kadar az duyarsam beni yönetimde o kadar tutarlar’ anlayışı ile kendi belediyesindeki skandallara sessiz kalmaktadırlar. Bu anlayışı geçtiğimiz günlerde Ümraniye Ak parti başkan yardımcılığından istifa eden Murat Uçar da verdiği beyanla teyit etmektedir. Murat Uçar istifasını ‘Görevlere kukla insanlar gelsin ve yapılanlara gözlerini yumsunlar deniyorsa orada yerimiz yok’ şeklinde tarif etmektedir. Ayrıca ‘Teşkilatta Ak Parti’nin dışında yapılanan paralel bir yapı var’ sözleri de çok manidardır.

“ÜMRANİYE’Yİ ÜMRANİYELİLER YÖNETMELİDİR”

Bütün bu yaşananlar bize tepeden inen siyasetçilerin Ümraniye’ye verdiği zararı göstermektedir. Ümraniye, sorunları bilen insanlar tarafından yönetilmelidir. İnanıyorum ki doğruları yapmayan belediye yönetimine ve siyasi yönetime ilk seçimde milletimiz gerekli cevabı sandıkta verecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72