Ensar Vakfı’nda Bayrak Değişimi

Ensar Vakfı Çekmeköy Şube Başkanlığında yeni bir dönem başlıyor. Muhammed Sarı, Ensar Vakfı Çekmeköy Şube Başkanlığı görevini Selami Sarıkaya’dan devraldı.

Ensar Vakfı’nda Bayrak Değişimi

Ensar Vakfı Çekmeköy Şube Başkanlığında yeni bir dönem başlıyor. Muhammed Sarı, Ensar Vakfı Çekmeköy Şube Başkanlığı görevini Selami Sarıkaya’dan devraldı.

14 Temmuz 2020 Salı 10:24
Ensar Vakfı’nda Bayrak Değişimi

Ensar Vakfı Çekmeköy Şube Başkanı Muhammed Sarı’nın yönetiminde, Murat Konukçu, Salih Gebel, Barış Aslan, Dr. Ahmet Torun, Ömer İslam, Mehmet Nair, Mehmet Temel, Muhammed Enes Akdoğan yer alıyor. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Latif Coşar’ın Şube İstişare Heyeti üyesi olduğu yönetimin ilk toplantısı Çamlık Kafe’de yapıldı.

Uluslararası Vuslat Platforumu Başkan Yardımcılığını da yürüten Muhammed Sarı devir teslim toplantısında şunları söyledi: “Vakıf işi gönül işidir. Bazı insanlar vardır onlara “vakıf insanı” derler ya. İşte Vakıf da böyle bir şeydir. Vakıf, medeniyetimizde önemli bir yere sahiptir. Hedefimiz önümüzdeki bir buçuk yıl içerisinde Ensar Vakfı Çekmeköy Şubesini çalışmalarıyla İstanbul’un 1 numarası yapmaktır. Erbakan Hoca’nın tanımlamasıyla biz hayra motor şerre fren olmak zorundayız. İyi şeylerin yanında kötü şeylerin karşısında olacağız. Bu görevi bu amaçla yapmak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda çalışan bütün kurumlara da destek olmaya, onlarla birlikte çalışmaya hazırız.”

Ensar Vakfı Çekmeköy Şube Başkanlığı İstişare Heyeti adına Şahmettin Yüksel de devletimizin pandemi sürecinde bir vakıf gibi çalışarak dünyanın bütün ülkelerine yardım eli uzattığını belirterek yeni ekibe başarılar diledi.

Program sonunda bugüne kadar gayretli çalışmalarından ötürü Selami Sarıkaya’ya yeni yönetim tarafından bir plaket verildi.

Muhammed Sarı kimdir?

Muhammed Sarı Avrupa Milli Görüş Teşkilatları genel merkez hatibi olarak görev yaptı.

1995-1997 yılları arasında Kanal 7 Avrupa temsilciliği, 1997-1999 MÜSİAD Avrupa Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2008-2009 yılları arasında Orhangazi Belediyesi genel koordinatörlüğü, 2009-2011 yılları arasında ise Çekmeköy Belediye Başkan Danışmanlığı yaptı. 2011 Yılında Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde kurucu müdür olarak göreve başladı. 2014-2019 yılları arasında Çekmeköy Belediyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yaptı. Sarı aynı zamanda Uluslararası Vuslat Platforumu Başkan Yardımcılığını da yürütüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72