Engelsiz Yaşam Merkezi Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Engelsiz Yaşam Merkezi Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

29 Ocak 2019 Salı 17:53
Engelsiz Yaşam Merkezi Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bulgurlu Mahallesi'nde bulunan, hizmet anlamında Türkiye'de ilk ve tek olan Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi hizmetlerine son sürat devam ediyor. Merkezde engelli bireylerin rehabilitasyonu için tüm ayrıntılar düşünülürken aynı zamanda birde Alzheimer Hobi Merkezi bulunuyor. Kadın ve erkeklere yönelik 2 ayrı hidroterapi havuzu, akranlarla paylaşım odası, oyun eğlence odası, çok amaçlı etkinlikler salonu, okuma salonu, kafeterya gibi birçok bölümden oluşan merkeze aileler engelli çocuklarını emanet ederek kendi gündelik işlerini de yapabiliyor.

Engelli birey sahibi ailelerin hayatını önemli ölçüde kolaylaştıran ve engelli bireylerimize sıcak bir yuva görevi üstlenen merkez, engelli çocukların evlerinden alınarak günübirlik konaklaması ve ailelere nefes aldırılması açısından Türkiye’de bir ilk. Bay ve bayan hidroterapi havuzları, Fizyoterapi ve müzikli terapi odaları, Kütüphane, Spor salonu, Resim atölyeleri, Pedagog, Psikolojik Danışmanlık, Duyu Bütünleme ve Dil terapisi, Uzay Terapisi, Sportif Rehabilitasyon, kuaförlük hizmeti, hobi bostanı ve çok amaçlı salonu ile hizmet veren merkezimiz özellikleri itibariyle aynı zamanda sahasında ilk olan 10.000 m2 kapalı, 3.000 m2 açık alana sahip.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan engelli bireyler ve aileler bu projeden çok mutlu olduklarını dile getiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72