Engelliler Çanakkale Şehitliği'nde

Maltepe Belediyesi'nin “Engelsiz Yaz Kampı”na katılan engelliler ve aileleri,...

Engelliler Çanakkale Şehitliği'nde

Maltepe Belediyesi'nin “Engelsiz Yaz Kampı”na katılan engelliler ve aileleri,...

16 Eylül 2014 Salı 14:05
Engelliler Çanakkale Şehitliği'nde

Maltepe Belediyesi’nin “Engelsiz Yaz Kampı”na katılan engelliler ve aileleri, kamp programı kapsamında Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti.  

Program kapsamında, Gelibolu Yarımadası’nda yer alan Eceabat, Anafartalar, Kilitbahir Köyü ve Kalesi, Namazgah Tabyası, Rumeli Hamidiye Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası ve Şehitliği, Havuzlar Şehitliği, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Sargı Yeri Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, Kanlı Dere, Ezineli Yahya Çavuş Anıtı, Anzak Koyu ve Tören Alanı, Kırmızı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Anafartalar, Atatürk’ün saatinden vurulduğu yer olarak da bilinen Atatürk Anıtı ve Türk siperleri gezildi. Ayrıca, engelli vatandaşlarımıza ve yakınlarına, Çanakkale Savaşları ve bu savaşlarda yaşanan acı olaylar hakkında da bilgi verildi.

""

DUALAR EDİLDİ

Yolculuk esnasında, Troya efsanesine konu olan Truva Atı, Çanakkale ve İda Dağı da görüldü. Yer yer duygusal anların da yaşandığı şehitlik ziyareti sırasında dualar edildi, bol bol fotoğraf çektirildi ve hediyelik eşyalar alındı. 

Son Güncelleme: 16.09.2014 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72