Engelli ve ailelerine ‘Manevi Bakım' semineri

İSEM (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü) Ümraniye...

Engelli ve ailelerine ‘Manevi Bakım' semineri

İSEM (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü) Ümraniye...

28 Mart 2014 Cuma 15:57
Engelli ve ailelerine ‘Manevi Bakım' semineri

Ümraniye’de engelli ve ailelerine ‘Manevi Bakım’ semineri  

İSEM (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü) Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Müftülüğü ve EKM Ümraniye (Engelli Koordinasyon Merkezi)’nin ortaklaşa düzenlediği Engelli ve Ailelerine yönelik  ‘Manevi Bakım’ semineri yapıldı.

İSEM (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü) Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Müftülüğü ve EKM Ümraniye ( Engelli Koordinasyon Merkezi)’nin ortaklaşa düzenlediği Engelli ve Ailelerine yönelik  “Manevi Bakım” semineri, Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezinde gerçekleşti. Seminer Kur’anı Kerim tilaveti, ilahi ve kasidelerle başladı. Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezinde  “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma”  konulu semineri İlçe Müftülüğünden Ramazan Soyaslan sundu. Programın sonunda Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezinde bulunan katılımcılara yemek ikramı yapıldı. Seminerin sonunda Katılımcılar “18-24 Mart arası Yaşlılara Saygı” haftası nedeni ile Maltepe Huzurevi’ni ziyarete giderek yaşlı vatandaşların yüzünü güldürdüler.

 

Son Güncelleme: 28.03.2014 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72