Engelleri Kaldıran Okul Eğitime Başladı

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Belediye Engelli Masası...

Engelleri Kaldıran Okul Eğitime Başladı

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Belediye Engelli Masası...

23 Eylül 2014 Salı 13:50
Engelleri Kaldıran Okul Eğitime Başladı

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Belediye Engelli Masası ve İSEM iş birliği ile oluşturulan Engelli Eğitim Merkezi, 2014-2015 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.

 

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Belediye Engelli Masası ve İSEM iş birliği ile kurulan Çekmeköy Engelli Eğitim Merkezi, yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Üçüncü dönem için kapılarını açan okulda, ilçede yaşayan engellilerin sosyalleşmelerinin sağlanması amaçlanıyor. Hafta içi üç gün eğitim verilen merkezde; resim, müzik, tiyatro derslerinin yanı sıra günlük yaşama uyum dersleri adı altında ütü yapma, mutfak becerileri kazandırma gibi dersler de yer alıyor.

Çekmeköy Engelli Eğitim Merkezi’nde; Manevi Bakım, Psikolojik Destek Seminerleri ile engelli aileleri için de etkinlikler düzenleniyor.

Uyum programı kapsamında okulun ilk haftası öğrenciler ve aileleri, İstanbul turuna çıkarıldı. Belediye ekiplerinin eşlik ettiği gezide; Panorama 1453 Müzesi, Miniatürk ziyaret edildi. Son olarak öğrenciler ve aileleri boğaz turu yaptı.

 

Son Güncelleme: 23.09.2014 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72