En Uzun Gece Belgeselinin Galası Yapıldı

Sultanbeyli Belediyesi’nin desteklediği “En Uzun Gece” belgeselinin galası yapıldı.

En Uzun Gece Belgeselinin Galası Yapıldı

Sultanbeyli Belediyesi’nin desteklediği “En Uzun Gece” belgeselinin galası yapıldı.

06 Haziran 2018 Çarşamba 13:32
En Uzun Gece Belgeselinin Galası Yapıldı

15 Temmuz’u konu alan En Uzun Gece Belgeselinin galası Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde yapıldı. Galaya çok sayıda davetli katıldı. Galada konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti. Filmin yapımcı yönetmeni Emrah Doğru’ya eseri için teşekkür eden Başkan Keskin, “15 Temmuz bizim için çok önemli bir zaferdir. Bizler gençlerimize bu ruhu anlatmalıyız, 15 Temmuz’u unutturmamalıyız. Gençlerimizle bir araya geliyoruz. Onlara ülkemizin içinden geçtiği durumları, tüm terör örgütlerini ve onların arkasında olan güçleri aktarmaya çalışıyoruz. Bu tarz projelere destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz.” dedi. 24 Haziran seçimlerine de konuşmasında yer veren Başkan Keskin, Türkiye’nin gelişmesinin, kalkınmasının ve istikrarının devam etmesi gerektiğini söyleyerek hayırlı bir süreç olmasını diledi.

Filmin yapımcı yönetmeni Emrah Doğru da yaptığı konuşmada 15 Temmuz ruhunu yaşatmaya çalıştıklarını kaydederek, o gecenin bir daha yaşanmamasını diledi.

Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay da yaptığı konuşmada 15 Temmuz’un ikinci kurtuluş savaşı olduğunu ifade ederek necip milletimizin iradesine ve devletine sahip çıktığının altınız çizdi.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı da düşüncelerini paylaştı. Organizasyona emek veren herkesi tebrik eden Bıyıklı, “Biz Sultanahmet’ten Sultanbeyli’yi izlemekten keyif alıyoruz. 15 Temmuz bir dönüm noktası, biz 15 Temmuz’un ardından bir bildiri yayınladık ve seçilmiş Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın yanında olduğumuzu tüm dünyaya haykırdık” dedi.

Belgeselin galasını izlemeye gelen İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç da yaptığı konuşmada, “Bugün çok anlamlı bir zamanda, çok anlamlı bir mekan da bir aradayız. 565 yıl önce bugün İstanbul fethedildi. Diğer taraftan Ramazan ayındayız. Ramazan vesilesiyle inşallah mazlumlar bu ayda umut bulur. 15 Temmuz aslında bir ruhtu. Bu belgesel bize çok şey anlatıyor. 15 Temmuz bir işgal girişimiydi, darbe değildi” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72