Ekim Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk haftasında düzenlenen muhtarlar toplantılarının Ekim ayı 2017 oturumu, Kartal Belediyesi Ekolojik Etkinlik Çadırı’nda gerçekleştirildi.

Ekim Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk haftasında düzenlenen muhtarlar toplantılarının Ekim ayı 2017 oturumu, Kartal Belediyesi Ekolojik Etkinlik Çadırı’nda gerçekleştirildi.

09 Ekim 2017 Pazartesi 11:47
Ekim Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

104. kez gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın yanı sıra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Apaydın, Gökhan Yüksel, Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Tirgil, Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cemal Şahan ve Kartallı muhtarlar katıldı.

Ekim ayı 2017 oturumunun açılışında konuşan Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, “ Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz, Nevşehir’de bulunan Kapadokya Kartal Hotel’de 79 üniversiteden 420 tasarımcı öğrenci ve TAK Kartal ekibi ile kamp yapmaktadır. Bu yüzden, orada bulunduğu için sizlere selamlarını iletiyor. Belediye Başkanımız geçenlerde bir televizyon programına konuk oldu ve televizyon programında Kartal ve Kartal’a ilişkin yaptığı çalışmaları ve gelecekteki projelerini anlatırken sizden de bahsetti. -Muhtarlar demokrasinin olmazsa olmazıdır- dedi. Neden diye sordular. Muhtarlar seçilirken kendisi seçilir. Ev ev, sokak sokak gezer, mahalleyi, sokağı, yaşadığı alanı ve yaşadığı beldeyi, mahallenin sorunlarını, mahalledeki insan yapısını, insanların ekonomik durumlarını, sosyal yapılarını en iyi bilen muhtarlardır. Muhtar kendi ismi ile seçiliyor. Başkanımız Sayın Altınok Öz de bunu ifade etti ” dedi.

“Kış aylarına hazırız”

Kartal Belediyesi’nin kış aylarında yaşanabilecek sorunlara karşı hazır olduğunun altını çizen Fidan, “Yavaş yavaş kış geliyor. Biz mahallelerimizde geziyoruz, sokaklarımızı yapıyoruz. Gelip - yollarımız bozuldu – diyorsunuz, biz de yapıyoruz. Asfaltlıyoruz, yağmur suyu kanallarını yapıyoruz ama bir de bakıyoruz ki bir telefon çalışması başlamış. Tam kış gelecekken, bir bakıyoruz ki iş makineleri durmadan çalışıyor. - Siz burada ne yapıyorsunuz? – diye soruyoruz. - Telefon çalışması yapıyoruz – diyorlar. Biraz gidiyoruz ileriye. - Siz burada ne yapıyorsunuz? – diyoruz. - Kanalizasyon çalışması yapıyoruz – diyorlar. Biraz geçiyoruz, - ne var burada? – diyoruz. - Su arızası var, onu yapıyoruz – diyorlar. Tabiri caiz ise her taraf delik deşik, tam kışa hazırlanırken. Bunları şu yüzden anlatıyorum. Bir kanal kazılıp tekrar kapatıldığı zaman orada çukurlar oluşuyor ve iyi bir görüntü vermiyor. Sizlerden arzumuz, o kanallar kapatılırken bir eksiklik olursa bizleri uyarın. O kanallar doldurulurken yol seviyesine getirip o çukurları önlemiş oluruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3