Eğitim Gönüllüleri, AREV gecesinde buluştu

Kısa adı AREV olan, Ardahan Eğitim Vakfı, Kozyatağı By Otel'de üyelerini...

Eğitim Gönüllüleri, AREV gecesinde buluştu

Kısa adı AREV olan, Ardahan Eğitim Vakfı, Kozyatağı By Otel'de üyelerini...

04 Mart 2014 Salı 16:05
Eğitim Gönüllüleri, AREV gecesinde buluştu

Kısa adı AREV olan, Ardahan Eğitim Vakfı, Kozyatağı By Otel’de üyelerini eğitime destek yemeğinde buluşturdu. Vakıf Başkanı İlter Avşar eğitimle ilgili atacakları adımlardan bahsetti.

Geceye, siyasetten iş dünyasına birçok tanıdık sima katıldı. Katılımcılar, vakfın eğitime yönelik atacakları adıma tam destek sözü verdi. Katılımcılar arasında; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in koruma müdürlüğünü yapan Şükrü Çukurlu ile oğlu Onur Çukurlu, Anadolu Adliyesi Savcısı Şerafettin Özdemir, Anadolu Adliyesi Hakimlerinden  Zeynel Daşlıçay, Ankara Kars- Ardahan- Iğdır Dernekleri Federasyonu, aynı zamanda (ATO) Başkan Yardımcısı Erdoğan Yıldırım, Prof. Dr. Metin Ateş, KAYSİAD Genel Başkanı Süreyya Canik,  (HOÇVAN) Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcıları Bülent Kılıç ve Turgay Zorba, Galip Can Ekşioğlu, İşadamı Mehmet Bağatarhan, Ümraniye SGK Müdürü Coşkun Bilgin, Yazar Yücel Feyzioğlu, Kayserili İşadamı Emir Yılmaz, Metin Akdemir, Av. Sema Kılıç, Dünya Kick Boks  Şampiyonu Milli Takım Antrenörü Halis Avşar gibi isimler vardı. Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de çelenk gönderen isimler arasındaydı.

""

Eğitime gönül verenlerin derneği (AREV)

 AREV Başkanı İlter Avşar yemekte kısa bir selamlama konuşması yaptı. Avşar, “Biz 10 yıl değil, 100 yıl için adımlar atıyoruz.  Bunun için buradayız.  Bir dikili ağacımız varsa ne mutlu bize. İnşallah desteklerinizle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve ATO Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Yıldırım da eğitimin önemine değinerek; “Bizler de karınca kararınca bu genç kardeşlerimiz için elimizi bu taşın altına koyacağız. Hep beraber çocuklarımızın adına, eğitim adına bireyler yapacağız” dedi. Daha sonra (AREV) Vakfı’na bazı iş adamları bağışta bulundu. Gecenin sonunda ise yöresel sanatçılar Züleyha Ortak ve Abdurrahman Delen türküleri ile geceye renk kattı.

""

""

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3