Dünya Yetimler Eğitim Vakfı'ndan Can'a ziyaret

Yetim ve öksüz çocukların eğitimi konusunda yaptığı Uluslararası çalışmalarla...

Dünya Yetimler Eğitim Vakfı'ndan Can'a ziyaret

Yetim ve öksüz çocukların eğitimi konusunda yaptığı Uluslararası çalışmalarla...

20 Mayıs 2014 Salı 15:11
Dünya Yetimler Eğitim Vakfı'ndan Can'a ziyaret

Dünya Yetimler Eğitim Vakfı Başkan Hasan Can’ı ziyaret etti

Yetim ve öksüz çocukların eğitimi konusunda yaptığı Uluslararası çalışmalarla tanınan Dünya Yetimler Eğitim Vakfı (DÜNYEV) Mütevelli Heyeti Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Dünyanın dört bir yanında, yetim ve öksüz çocukların eğitimlerini üstlenerek yarınlara taşımak amacıyla kurulan Dünya Yetimler Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vakıf Başkanı Prof. Dr. Yüksel Çavuşoğlu, vakıf yönetiminden İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnal Tekin, Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Esfa Emek, AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfının Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Ekşi, Doktor Hasibe Sadullah ve Nuri Vatan katıldı. DÜNYEV’in çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Yüksel Çavuşoğlu, 3. Dönemde yeniden seçilen ve aynı zamanda Vakfın kurucu üyelerinden olan Başkan Hasan Can’ın başarılı çalışmalarının devamını diledi. İyi dilek ve temennileri için teşekkür eden Başkan Hasan Can, Vakfın çalışmalarının önemine değinerek, büyük bir ihtiyaca cevap verdiğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, konuklarına Meslek Edindirme Kursiyerleri tarafından yapılan ebru işlemeli kravat ve fular hediye etti.

 

 

Son Güncelleme: 20.05.2014 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72