Dikkat ‘kapan’ var

Dikkat ‘kapan’ var

18 Haziran 2018 Pazartesi 11:38
Dikkat ‘kapan’ var

Şile’de yaz döneminde araçların kurallara uymaması, ters yönde ilerlemesi ve hatalı park yapması gibi sebeplerden ötürü oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması adına tek yön kuralı uygulanan sokaklarda kapan uygulamasına geçildi. Kapan uygulaması yapılan bölgeler ise Ayazma Caddesi’nden Üsküdar Caddesi istikametinde (Çınar Otel Önü), Köprü Sokak girişi (Taksi Durağı), Kent Meydanı Projemiz Kapsamında yeni açılan ve Cumhuriyet Caddesinden Üsküdar Caddesine bağlanan yol, Ihlamur Caddesi (TEDAŞ Önü), Pazar Sokak’tan Cumhuriyet Caddesine bağlanan yol (Hükümet Konağı Önü) üzerinde yer alıyor.

Belediye yetkilileri, “Hemşerilerimizin mağdur olmamaları için trafik kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz” duyurusunu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72