Dev gemide Ramazan coşkusu

Hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle Ramazan ayını karşılayan Ümraniye...

Dev gemide Ramazan coşkusu

Hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle Ramazan ayını karşılayan Ümraniye...

10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:35
Dev gemide Ramazan coşkusu

Hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle Ramazan ayını karşılayan Ümraniye Belediyesi, Meydan’da kurduğu dev Gemi’de Ramazan etkinliklerini başladı.

 

                  Önceki Ramazanlarda olduğu gibi, bu yıl ki Ramazan ayında da özel etkinlikler hazırlayan Ümraniye Belediyesi, meydanda kurulan dev Gemi’de tiyatro oyunları, film gösterimleri, çeşitli sahne gösterileri, konserler ve sürpriz etkinliklerle, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ümraniyelilere dolu dolu bir Ramazan programı hazırladı. 

 

                   Ümraniye Belediyesinin Ramazan etkinlikleri yapılan bir programla büyük bir coşku ile açılışı yapıldı. Ümraniye meydanda kurulan dev Gemi ve filikalar da düzenlenen etkinlikler kapsamında, tiyatro oyunları ve film gösterimleri vatandaşlara iftar öncesi eğlenceli dakikalar yaşattı. Ayrıca Ümraniye Meydan’dan her akşam Kanal A’da canlı yayınlanacak olan, Yard. Doç. Dr. Hikmet Atan ve İstanbul Emekli İl Müftü yardımcısı Yusuf Kavaklı’nın sunumu ile İftar Sevinci programı da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. İftardan sonra Başkan Hasan Can, Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu, Belediye Başkan yardımcıları ve halkın yoğun katılımı ile Ramazan etkinlikleri, Kur’anı Kerim tilavetinin okunmasıyla Ümraniye’ de Ramazan etkinliklerinin açılışı yapıldı.

"" 

BAŞKAN HASAN CAN: ‘RAMAZAN BARIŞ VE KARDEŞLİK İKLİMİDİR’

                 

              Ümraniye Belediyesi 10. Ramazan etkinliklerinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  “Bu akşam ilk iftarımızı yaptık, Rabbimize hamd ve şükürler olsun. Ramazan barış ve kardeşlik iklimidir. Ramazan ayında kardeşlik ruhu pekişir, paylaşım ve yardımlaşma daha bir anlamlı hale gelir. Biz de belediye olarak Ramazan ayında verdiğimiz iftar yemekleri, dağıttığımız erzak ve yardımlarla Ramazan ayında fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Daha önce iftar yemeklerini çadırlarda veriyorduk. Ama artık iftar yemeklerimizi belediyemize ait iftar sofrası Aşevi ile ilçemizin çeşitli noktalarında yer alan düğün salonlarında veriyoruz. Yine düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleri ile gelenekselleşen Ramazan kutlamalarını da sürdürüyoruz. Ayrıca Ümraniye Belediyesi olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda mahalle iftarları düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geleceğiz. 10 ayrı mahallede mahalle büyüklüğüne göre 2 bin yada 4 bin kişilik iftar sofralarında, Ramazan ayının getirdiği kardeşlik ve yardımlaşma duygularını pekiştireceğiz. Amacımız Ümraniyelilere huzur ve mutluluk içinde bir Ramazan yaşatmaktır.”dedi.

 

 

Son Güncelleme: 10.07.2013 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72