Denetimler Aralıksız Sürdürüyor

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ...

Denetimler Aralıksız Sürdürüyor

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ...

16 Eylül 2014 Salı 14:03
Denetimler Aralıksız Sürdürüyor

                   Kartal Zabıtası Denetimlerini Aralıksız Sürdürüyor

 

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Görev kapsamında denetim, bilgilendirme ve düzenleme faaliyetlerini özverili bir şekilde yürüten Zabıta Müdürlüğü, vatandaşları bilinçlendirici bir tutum sergileyerek çalışmaya özen gösteriyor. Yollara ve sokaklara rastgele bırakılan inşaat atıkları ve hafriyatların denetimi için 7 gün 24 saat çalışan Zabıta ekipleri, İmar Kanununa aykırı faaliyette bulunduğu tespit edilen yapıların denetimini ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiriyor. Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye tarafından belirlenen saatler dışında gürültülü şekilde inşaai faaliyet gösteren şahıs veya şirketlere gerekli uyarıları yaparken çalışmaya ısrar edenlere cezai işlem uyguluyor.

 

Haftanın 7 günü, 12 mahallede kurulan semt pazarlarını denetleyen Kartal Zabıtası, nizami etiket kullanmayan, bina ve işyeri girişlerini kapatan, ağaçlara, balkon pencere vs. korkuluklarına ip bağlayan, tezgah sınırlarını aşan, çöplerini gelişi güzel atan ve bağırarak satış yapan esnafa uyarıda bulunuyor.

 

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından bildirilen ve belediyeden İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı almadan faaliyet gösteren iş yerlerine tebligat yapan Zabıta ekipleri, tebligat neticesinde ruhsat almayan işyerlerini mühürlerken belediye sınırlarında faaliyet gösteren ancak teşhir ve ticari amaçlı malzemeleri iş yerlerinin önüne koyarak vatandaşların geliş geçişini engelleyen iş yerlerine de gerekli uyarıları yaparak yaya trafiğinin sağlıklı ve düzenli işlemesi için çalışıyor.

 

Okulların açılmasıyla birlikte Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, öğrencilerin okula giriş çıkış saatlerinde okulların bulunduğu caddelerde hazır bulunarak öğrencilerin okullarına güvenle giriş çıkışını sağlıyor. 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 16.09.2014 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72