Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da açılışta konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da açılışta konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da toplu açılış töreninde konuştu.

10 Aralık 2018 Pazartesi 14:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da açılışta konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçimin acaba dev projeleri ne olacak? Açıkladık. Millet kıraathaneleri dedik, 'kumarhane açacaklar' dediler. Niye? Çünkü bunların meşrebi bu. Ey CHP, kıraathane okuma yeridir, okuma evidir. Biz gençlerimiz o kötü alışkanlıklardan çekelim, gelsinler oralardaki kitaplardan alsınlar oralardaki kitaplardan okusunlar, çayını, kekini, simidini bir taraftan ücretsiz olarak yerken bunları da yapsınlar. Ne devlet ne belediyeler bunu bir lütuf olarak yapmıyor. Nedir bu? Bu milletin bize verdiği görev. O hizmeti yerine getiriyoruz, yaptığımız bu. Bir lütuf değil" dedi. Erdoğan, "Atatürk Havalimanı'nın olduğu yeri millet bahçesine çeviriyoruz. Şu andaki kapalı alanları fuar merkezi haline getiriyoruz ve yine bir pistini de oranın, uygun bir pisti de yine tekli bir iniş kalkışa çeviriyoruz" şeklinde konuştu.

Erdoğan, eskiden belediye otobüslerinin pislik içinde olduğunu belirterek "Biz geldik 'benim insanıma bu yakışmaz' dedik, 'biz insanımıza Mercedes otobüsler alacağız' dedik. Aldık mı aldık. ve her geçen yıl bunları daha da geliştirdik. Duraklarımızın sayısını ciddi manada artırdık. Herhalde Mercedes de şimdi burada çok daha farklı bir kıyak İstanbul'a yapar. Ülkemizin en kapsamlı yolculuk merkezlerini İstanbul'a yaptık" diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI

Erdoğan, "Bu seçime biliyorsunuz Cumhur İttifakı'yla giriyoruz İstanbul'da. Cumhur İttifakı ile beraber İstanbul'umuzda şu CHP zulmünden kurtaralım her yeri" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72