Çocukların sevgilisi CAILLOU, Optimum Outlet'te

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanı Caillou, Optimum Outlet İstanbul'da..

Çocukların sevgilisi CAILLOU, Optimum Outlet'te

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanı Caillou, Optimum Outlet İstanbul'da..

23 Nisan 2013 Salı 15:53
Çocukların sevgilisi CAILLOU, Optimum Outlet'te

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanı Caillou, Optimum Outlet İstanbul’da sahnelenecek “Caillou Müzikali” ile, minik hayranlarının kalbini bir kez daha fethedecek. Optimum Outlet İstanbul’da 28 Nisan 2013 Pazar günü, saat 14.00 – 18.00 arasında sahnelenecek olan müzikal, interaktif özelliği ile çocukların yaratıcılığının gelişmesine de katkı sağlayacak. Katılımın ücretsiz olduğu “Caillou Müzikali”ne tüm çocuklar davetli.

Sevimli miniklerin, hayranlıkla izlediği Caillou çizgi filminden bölümlerin yanı sıra; dans şovları, Caillou’nun seslendireceği Türkçe şarkılarla çocuklar, unutamayacakları bir gün geçirmenin keyfini yaşayacak. Üstelik bu müzikal oyunda Caillou tek başına da değil. Caillou’nun annesi, babası, kardeşi Rosie, dedesi, babaannesi, arkadaşları Clementine, Leo, Sarah ve şirin kedisi Gilbert’in de yer aldığı müzikal, tam anlamıyla çocuklar için bir eğlence cümbüşü olacak. Caillou’nun birbirinden renkli maceralarının sahneleneceği oyunda küçükler muhteşem şovları pür dikkat izlerken, çizgi filmin kahramanlarıyla dans edip şarkı söyleyerek doyasıya eğlenecek.

Optimum Outlet İstanbul, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

 

Son Güncelleme: 23.04.2013 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3