Çocuklar, okul stresini karne şenliğinde attı

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği Karne Şenliği'nde öğrenciler, bir yıllık...

Çocuklar, okul stresini karne şenliğinde attı

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği Karne Şenliği'nde öğrenciler, bir yıllık...

17 Haziran 2014 Salı 11:20
Çocuklar, okul stresini karne şenliğinde attı

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği Karne Şenliği’nde öğrenciler, bir yıllık eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu doyasıya eğlenerek üzerlerinden attı.

Validebağ Korusu’nda; Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademilerinin katkılarıyla Karne Şenliği düzenlendi. Yorucu 2013-2014 eğitim öğretim yılını geride bırakan öğrenciler şölenle 'yaza merhaba' dedi.
Çocuklar öğretmenleri eşliğinde çeşitli oyunlar oynarken, aileler de alanda piknik yaptı.
Gitar dinletisi, mehter takımı ve su köpüğü gösterisinin yanı sıra birçok aktivitenin yer aldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.
Çocuğuyla birlikte şenlikte hoşça vakit geçiren bir anne, “Eğleniyoruz, çok güzel bir etkinlik. Allah belediye başkanımızdan razı olsun” derken, kızı ise, karnesinin iyi olduğunu belirterek, “Bir tane 4’üm var. İp atladık. Top oynadık” dedi.
Yaz tatilinin tadını çıkaran çocuklar, karnelerinin iyi olduğunu belirterek, düzenlenen şenlikte çok eğlendiklerini söyledi.

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3