CHP'li belediye başkanları Büyükçekmece'de buluştu

İstanbul'daki CHP'li belediye başkanları 30 Mart Yerel Seçimler sonrası....

CHP'li belediye başkanları Büyükçekmece'de buluştu

İstanbul'daki CHP'li belediye başkanları 30 Mart Yerel Seçimler sonrası....

15 Nisan 2014 Salı 14:58
CHP'li belediye başkanları Büyükçekmece'de buluştu

İstanbul’daki CHP'li belediye başkanları 30 Mart Yerel Seçimler sonrası ilk kez Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün davetlisi olarak akşam yemeğinde bir araya geldi.
Büyükçekmece Albatros’da gerçekleştirilen yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Toprak Benli, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve başkan yardımcıları katıldı.
Toplantının ev sahipliğini gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, başkanlara teşekkürlerini dile getirerek, “Her ay bir araya geldiğimiz bu toplantımızın bu defa gündemi olmadı. Yıllardan beri uyguladığımız bu toplantıların 40 yıllık belediyeci olarak başkanlara çok faydalı olduğunu ve katkı sağladığını düşünüyorum” dedi.
Yeni bir siyasi atmosferden çıktıklarını, yeni bir mücadele yaşadıklarını söyleyen Akgün, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını Türk Milleti’ne emanet ettiği gibi rayına oturtmadan mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

""

“Bardağın hem boş, hem dolu tarafına bakacağız”
 

Zor bir mücadeleden çıktıklarını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "Mevcudu koruduk, ilave de bir belediye kazandık. İstanbul’da oylarımızı arttırdık. Yani bardağımızın hem boş hem de dolu tarafına bakacağız. Bu seçimleri yine de çok iyi analiz etmemiz gerekir” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Nezaketen bir araya geldiğimiz bu toplantı gerçekleştiriyoruz. Bir sonraki toplantımızda gündemli olacaktır. Toplantımızda deneyim sahibi olan arkadaşlarım deneyim sahibi olmayan arkadaşlarımıza deneyimlerini aktaracak, fikir alışverişinde bulunulacak” ifadelerini kullandı.
CHP'nin bir sonraki İstanbul Belediye Başkanları toplantısı Kartal’da gerçekleşecek.


 

Son Güncelleme: 15.04.2014 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72