Çevre Bakanı Güllüce Çekmeköy'ü ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çekmeköy Belediye Başkanı ...

Çevre Bakanı Güllüce Çekmeköy'ü ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çekmeköy Belediye Başkanı ...

13 Nisan 2014 Pazar 12:56
Çevre Bakanı Güllüce Çekmeköy'ü ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı makamında ziyaret ederek, ikinci dönem başkanlığı için tebriklerini iletti. Bakan Güllüce ziyaret sırasında, yerel seçimler ve sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde elde ettiği başarılı sonuç nedeniyle Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı makamında ziyaret etti. Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve teşkilat mensuplarının da bulunduğu görüşmede Bakan Güllüce, Çekmeköy’ün belediyecilik başarısı birçok ilçeye örnek olarak gösteriliyor. Çekmeköy aynı zamanda ‘okul belediye’ dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce şunları söyledi: “Burada çok başarılı belediye başkanlığı yapan kardeşimiz Ahmet Poyraz’ı tebrik etmek, yerel yönetimlerle ilgili meseleler varsa konuşmak için geldik. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum. 15 bin fark, inanıyorum ki bir dahaki seçimde 115 bin fark olabilir. Çok başarılı bulduğum arkadaşımızı diğer Anadolu’daki belediye başkanlarına da örnek gösteriyorum. İstanbul’da yeni kurulan Çekmeköy en güzel gelişen ilçelerimizden bir tanesi. Belediyecilik bakımından gelişme gören ilçelerin ciddi anlamda ilham alacağı, fikir alacağı bir belediyemiz. Burası bir okul belediyedir.”

“Küresel koalisyona rağmen millet kazandı. Bir kez daha ‘Çanakkale geçilmez’ dendi.”

30 Mart yerel seçimlerini değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce; ” Bu seçim, büyük bir küresel koalisyona rağmen milletin galibiyeti ile sonuçlanmıştır. Bu koalisyon bütün zıtları bir araya getirmeyi başaran, anlatılamaz bir koalisyondu. Bir arada olması mümkün olmayan, grupların, ülkelerin, lobilerin bir araya geldiği, sadece milletin gelişmesinin önünü kesmek için oluşturulan koalisyondu.  Derin Millet aklı, derin millet vicdanı çok ciddi bir ders verdi. Anadolu mayası galip geldi. Galip olan millettir. Belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızda bu galibiyetin emektar işçileridir. Bu emekçi kardeşlerimize ve milletimizin her ferdine teşekkür ediyorum. Bir kere daha Çanakkale geçilmez dendi” dedi. 

""

“Moody’s bahsedilen koalisyonun bir parçası ama biz şerbetli milletiz”

Gazetecilerin Moody’s’in Türkiye’nin kredi notunu durağandan negatife çevirmesi ile ilgili sorusunu cevaplayan Bakan Güllüce,” Karşımızda olan koalisyonun bileşenleri o kadar çok ki. Allah bu milletin yardımcısı olsun. Bu ülke ile iyi niyet taşınmadığının ifadesidir. Türkiye, Ortadoğu’nun, balkanların ve dünyanın parlayan yıldızı olmaya devam edecektir.  Bu millet ne fırtınalar gördü. Biz şerbetliyiz. Öyle kredi notu ile bir şey olmaz. Daha önce de ne tezgahlar kurulmuş bu milletin başına da bu millet bunları aşmış” dedi.

Son Güncelleme: 13.04.2014 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3