ÇESADER'in yeni Başkanı GÖKHAN BALCI oldu

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER) 7. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı dernek merkezinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Kongre sonucunda yeni Başkan Gökhan Balcı oldu.

ÇESADER'in yeni Başkanı GÖKHAN BALCI oldu

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER) 7. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı dernek merkezinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Kongre sonucunda yeni Başkan Gökhan Balcı oldu.

05 Aralık 2017 Salı 14:57
ÇESADER'in yeni Başkanı GÖKHAN BALCI oldu

Kısa adı ÇESADER olan Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği 7. Olağanüstü Genel Kurulu’na; siyaset, iş dünyası ve yerel basından çok sayıda isim katıldı. Divana, İsmail Kabakçı Başkanlık ederken Fahrettin Kacamer Başkan Yardımcılığı, Şükrü Bakar ise katip üyelik yaptı. Olağanüstü Genel Kurulda Gökhan Balcı tarafından hazırlanan tek liste yönetime aday oldu. Yapılan açık oylamada Gökhan Balcı Başkanlığındaki liste oybirliği ile üyelerden tam destek aldı.

Gün birlik günüdür...

Dilek ve temenniler bölümünde teşekkür konuşması yapan Gökhan Balcı, "Bu salonda Çekmeköy esnafına sahip çıkan ve esnafını her daim yalnız bırakmayacak olan dostlarımızın olmasından mutluluk duydum. Gün artık birlik olma günüdür” diyerek konuşmasında AVM'lerin altında ezilen küçük esnafın yaşadığı zorluklardan bahsetti. Katılımcıları mahalle esnafını yalnız bırakmamaya ve alışverişlerin mahalle esnafından yapılmasını istedi.

ÇESADER Dernek Başkanı Gökhan Balcı konuşmasında, "ÇESADER Yönetimi olarak yarından itibaren, bir sonraki kongremize kadar esnafımıza yönelik çeşitli projeler hazırladık. Çekmeköy halkının Çekmeköy esnafından alışveriş yapmasını sağlayacak ve halkımız Çekmeköy esnafından alışveriş yaparken yaptığı alışveriş oranında PARAPUAN kazanabileceği bir kart sitemi olan ÇEKMEKÖY KART'ı sizlerin desteği ile hayata geçireceğiz” dedi. Olağanüstü Genel Kurul, yeni yönetimin esnaflar ve davetliler ile çektirdiği anı fotoğrafları ile son buldu.

Gökhan Balcı Başkanlığında ÇESADER Yönetimi listesi....

Başkan: Gökhan Balcı

Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali Rıza Yıldız, Ercan Akyılmaz, Erhan Kaymak, Fethi Uluç, Fuat Keleş, Gülden Sarıkaya, Hamide Aslan Kar, Kemal Kırmızı, Kerim Nadir Anı, Murat Altun, Murat Cem Ulusoy, Önder Yıldırım, Rahime Çankır, Ramazan Çelik, Serdar Karaman, Serdar Süslü, Umut Durul.

Son Güncelleme: 05.12.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72