ÇEMDER'den Başkan Hasan Can'a ziyaret

Çemişgezek ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (ÇEMDER), Ümraniye Belediye...

ÇEMDER'den Başkan Hasan Can'a ziyaret

Çemişgezek ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (ÇEMDER), Ümraniye Belediye...

13 Nisan 2014 Pazar 12:53
ÇEMDER'den Başkan Hasan Can'a  ziyaret

Çemişgezek ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (ÇEMDER), Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a 3. dönem Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çemişgezek ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (ÇEMDER) Başkanı Tekin Ergür ve yönetim kurulu üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Samimi havada geçen ziyarette Başkan Tekin Ergür ve yönetim kurulu üyeleri, 3. dönem Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çemişgezek ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (ÇEMDER) Başkanı Tekin Ergür ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 13.04.2014 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3