Cem H. Bektaş’tan Çekmeköylülere Bilişim desteği

Çekmeköyde bulut kontrol teknoloji ofisini açan siyasetçi, bilişimci İş İnsanı Cem Haydar Bektaş, pandemi döneminde Çekmeköylülere talep edilmesi halinde 1 yıllık bireysel lisans ve anti virüs programı desteğini ücretsiz olarak sağlıyor.

Cem H. Bektaş’tan Çekmeköylülere Bilişim desteği

Çekmeköyde bulut kontrol teknoloji ofisini açan siyasetçi, bilişimci İş İnsanı Cem Haydar Bektaş, pandemi döneminde Çekmeköylülere talep edilmesi halinde 1 yıllık bireysel lisans ve anti virüs programı desteğini ücretsiz olarak sağlıyor.

20 Nisan 2021 Salı 20:17
Cem H. Bektaş’tan Çekmeköylülere Bilişim desteği

Hem iş hem siyasette dikkat çekiyor

Servodata ve Datatrade Teknoloji firmalarının Kurucu-Genel Müdürü Cem Haydar Bektaş, bilişim sektöründe 30 yılı geride bıraktı. İş hayatı dışında siyasi kimliği ile de dikkat çeken Cem Haydar Bektaş CHP 24. Ve 25. Dönem milletvekili adayı oldu. Bilişim sektöründe sürekli büyüyen ve istihdam sağlayan Bektaş, Çekmeköy’de bulut kontrol teknoloji ofisini açtı.

Pandemi döneminde Çekmeköylülere Bilişim desteği

Cem Haydar Bektaş, pandemi döneminde Çekmeköylülere talep edilmesi halinde 1 yıllık bireysel lisans ve anti virüs programı desteğini ücretsiz olarak sağlıyor. Cem Haydar Bektaş şunları söyledi, ‘’Bilindiği gibi Pandemi sürecinde eğitimde online sistemine geçildi. Bu süreçte art niyetli kişiler sahte hesap açarak bir e-mail ile hesapları ele geçirebiliyor. Kişinin bilgisayarındaki tüm verileri kopyalayarak banka bilgilerine ulaşabildiği gibi özel fotoğrafını şantaj olarak kullanabiliyor. Pandemi döneminde siber zorbalık, %81 ile rekor düzeyde artış gösterdi.

Bizde tüm bu tür siber saldırılara karşılık COMODO anti virüs desteği sağlıyoruz. Ekonomik sıkıntılar içindeki yurttaşlarımıza bilgi güvenliğini sağlayan 1 yıllık ücretsiz anti virüs programı gönderdik ve göndermeye de devam ediyoruz. Çekmeköyümüzde İhtiyacı olan olmayan talep edilmesi halinde 1 yıllık bireysel lisans ve anti virüs programını ücretsiz göndereceğiz’’ diyor.

[email protected] adresinden taleplerin iletilmesi durumunda 1 yıllık COMODO antivirüs lisansını, kullandıkları bilgisayarları güvence altına almaları için e-mail üzerinden lisans anahtarları gönderecektir.

Bulut Kontrol Teknojiler, Global bir firma olan COMODO’nun Türkiye dağıtıcısı. Bilgisayar bayileri üzerinden son kullanıcılara satışını gerçekleştiriyor. Kullanıcılar arasında; BOSCH, TUBİTAK, BOTAŞ, BİLFEN, ACIBADEM, İNCİ HOLDİNG, FIRAT, GRATİS ve ŞEKERBANK gibi önemli firmalar bulunuyor.

Veri güvenliğinizi yüzde yüz sağlayan bir firma

Bulut Kontrol teknoloji A.Ş. uzun yıllardır alanında uzman kadrosu ile Bilgi Güvenliği ve Danışmanlığı, Sistem ve Network Güvenliği, Mail Güvenliği, Web Güvenliği, DNS Koruması, Veri Sızıntısı Önleme Çözümleri, Güvenlik Duvarı, Döküman Yedekleme vb. üzerine faaliyet gösteren, bu alanlarda Türkiye’deki tüm müşterilerine, yerinde ve uzaktan güvenli erişim metoduyla hizmet veren bir teknoloji firmasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72