Çelikbilek’ten İlçe Protokolü’ne Teşekkür

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, geçmişten geleceğe imza niteliği taşıyan yatırım ve hizmetlere katkı sunan ilçe protokolünü “Teşekkür Yemeği”nde ağırladı.

Çelikbilek’ten İlçe Protokolü’ne Teşekkür

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, geçmişten geleceğe imza niteliği taşıyan yatırım ve hizmetlere katkı sunan ilçe protokolünü “Teşekkür Yemeği”nde ağırladı.

17 Ocak 2019 Perşembe 12:50
Çelikbilek’ten İlçe Protokolü’ne Teşekkür

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde verilen “Teşekkür Yemeği”ne Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, belediye başkan yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç, Beykoz Eski İlçe Emniyet Müdürü ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Sururi Saydam, ilçedeki mülki ve idari amirler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Başkan Çelikbilek: “Beykoz Sevdasıyla Çalıştım”

Misafirlerine hitabında ilçeye hizmet etmenin güzelliklerinden bahseden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Beykoz’a 1956 yılında geldik. İnşaallah Beykoz’da son nefesimizi vermek nasip olur. Bu millete güzel hizmet edinmeyi ilke edindik. Niyetimizi hep iyi olmaktı. Büyüklerimiz bizi böyle yetiştirdi. Ben Beykozluyum. Beykoz sevdasıyla bu ilçenin dışına hiç çıkmadık. 10 senede 10 gün izin yapmadım. Beykoz’un havasından başka hava solumadım, sokaklarından başka sokak bilmedim, insanlarından başka insan tanımadım. Beykoz’a Boğaz’ın İncisi diyoruz. Bu tabir bile bu ilçeyi az gelir. İlçemiz yeşili, mavisi, manevi güzellikleriyle çok özeldir. Beykoz’da 5 yıl hizmet etmek başka bir ilçenin 25 yılına denktir, bütün zorluklarına rağmen bu ilçeye hizmet etmek güzeldir. Görevim boyunca 251 bin Beykozluyu bir birinden ayırt etmedim. Rabbim hiç kimsenin hakkı ve hukukunu bana nasip etmedi. 2009’da başladığımız şerefli görevimizi 31 Mart itibariyle başka bir arkadaşımıza bırakmış olacağız. 10 yıl boyunca sizlerle çalıştık. Allah herkese ve sizlere de görevinde hoş bir seda bırakmayı nasip etsin. 31 akşamı görevi bıraktığım günü yine Beykoz’un sokaklarında olacağım. 10 yıldır bu mekânda sizlerle birçok kez muhabbetle bir araya geldik. Bu resmi olarak son toplantı olabilir, inşaallah sizlerle bir araya geleceğiz. Allah sizlerin ömrüne bereket, iyilik ve güzellikler versin” şeklinde iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı da Beykoz’un nevi şahsına münhasır bir ilçe olduğunu Başkan Yücel Çelikbilek’le her zaman saygı ve uyum içinde çalıştıklarını vurgulayarak ilçeye hizmetleri dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

Gecenin sonunda misafirlerini tek tek uğurlayan Başkan Yücel Çelikbilek, hatıra olarak birer çay takımı hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72