Çelikbilek'ten Hayvanseverlere Destek

Göksu Evleri Hayvanseverleri, ilçedeki hayvanseverleri bir araya getirmek...

Çelikbilek'ten Hayvanseverlere Destek

Göksu Evleri Hayvanseverleri, ilçedeki hayvanseverleri bir araya getirmek...

19 Şubat 2014 Çarşamba 17:08
Çelikbilek'ten Hayvanseverlere Destek

Başkan Çelikbilek’ten Hayvanseverlere Destek  

Göksu Evleri Hayvanseverleri, ilçedeki hayvanseverleri bir araya getirmek ve sahipsiz hayvanlara destek sağlamak amacıyla bir kermes düzenledi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de kermesi ziyaret ederek destek oldu.  

Acarkent Coliseum’da 15-16 Şubat tarihlerinde düzenlenen kermese ilgi oldukça fazlaydı. Çeşitli hediyelik eşyalarının satışa sunulduğu kermesten elde edilen gelir, Beykoz’da sokakta yaşayan hayvanların kuru mama, veteriner gibi sağlık ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.

Örnek Çalışmalara İmza Attık

Kermesi ziyaret eden ve sergilenen eşyaları inceleyen Başkan Yücel Çelikbilek hayvanseverlerin çabalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

5 yıldan bu yana hayvanseverlerle dayanışma içinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Çelikbilek, ilçedeki sokak hayvanlarının doğal ortamlarında sağlıkla yaşaması için birlikte örnek çalışmalara imza attıklarını belirtti. 

Başkan Çelikbilek sokak hayvanları için belediye bünyesindeki Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ve mevcut kliniği modernize ettiklerini, veteriner hekim sayısını 5’e, yardımcı personel sayısını 17’ye ve  hayvan toplam araç sayısını 3’e çıkardıklarını söyledi.

 

 

 

Son Güncelleme: 19.02.2014 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3