Çelikbilek Kavacık Esnafı'nı dinledi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kavacık esnafını dinlemek ve..

Çelikbilek Kavacık Esnafı'nı dinledi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kavacık esnafını dinlemek ve..

17 Eylül 2013 Salı 14:16
Çelikbilek Kavacık Esnafı'nı dinledi

Başkan Çelikbilek Kavacık Esnafı’nı dinledi

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kavacık esnafını dinlemek ve hizmet taleplerine yanıt vermek üzere mahallede ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kavacık esnafını ziyaret ederek istek, talep ve önerilerini sordu. Kavacık esnafında alış veriş yapan ve hayırlı işler temennisinde bulunan Çelikbilek  bugüne kadar mahallede yapılan hizmetleri aktardı.  

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, Kavacık Muhtarı Yusuf Kesici de esnaf ziyaretine katılarak esnaf ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinledi. 

Başkan Çelikbilek tabelalarında Türkçe isim hassasiyetine uyan iş yeri sahiplerini ise özellikle tebrik etti.

Orhan Veli Kanık Parkı’nda incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çelikbilek Hasan Yavuz Camisi’nde cemaatle sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 17.09.2013 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72