Çelikbilek İletişim Platformu ve ulusal medyayı ağırladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İletişim Platformu üyelerini ve ulusal medya mensuplarını ağırladı.

Çelikbilek İletişim Platformu ve ulusal medyayı ağırladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İletişim Platformu üyelerini ve ulusal medya mensuplarını ağırladı.

13 Ocak 2018 Cumartesi 23:43
Çelikbilek İletişim Platformu ve ulusal medyayı ağırladı

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Mahmut Gülbasar, Eyüp Salih Elmas, Tacettin Aksu, Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, Belediye Basın Danışmanı Muzaffer Topcu, İletişim Platformu Başkanı İsmail Hakkı Erol ve medyada aktif olarak çalışan radyo, televizyon yapımcısı, muhabir ve gazeteciler katıldı.

Gazetecilerin gününü kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yaptığı konuşmada gazetecilik mesleğinin kamudaki önemi ve hassasiyetini ele alarak misafirleriyle sohbet etti.

Başkan Çelikbilek: “Gayretleriniz ülkeye değer katacaktır“

Medyayı Beykoz’da ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek, "Sizin bu özel gününüzü, mutluluğunuzu paylaşıyoruz. Allah topluma katkı sağlayan siz değerli gazetecilerimize, duyarlı ve anlamlı hizmetler yapmalarını nasip etsin. Topluma yarar katmanın doğru çalışmasıyla bu ülke geleceğe çok farklı yürüyecektir. Ülkemizin son dönemde geldiği zeminin dünyada konuşulur olması, dünyayı konuşturur olması hepimiz için bir yüz akı ve itibardır. Geçmişten bugüne değin değişen Türkiye’nin geldiği bu güzel hali farkedip capcanlı yaşayan, gündemin nabzını tutan ve içinde olan sizlere gıpta etmemek mümkün değil. Bu ülke birlik ve beraberliğini böyle devam ettirirse siz değerli iletişimcilerimizin çok güzel günler göreceğine inanıyorum. Gayretleriniz ülkeye değer katacaktır. Allah güzel hizmet yapmayı, ilminizin ve gayretlerinizin artmasını nasip etsin inşallah." dedi.

Beykoz da hayata geçecek birçok proje, ilçenin durumu, belediye faaliyetleri ve güncel konular hakkında yapılan sohbette Başkan Çelikbilek, gazetecilerin önerilerini dinleyerek, onlardan gelen soruları da yanıtladı.

Programın sonunda Başkan Çelikbilek gazetecilere Beykoz Belediyesi Paşamandıra Meyve Bahçesi’nden toplanan kış mahsullerinden oluşan organik sebze sepeti ve çiçek hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72