Çelikbilek: “250 Bin Beykozlunun Hizmetkârıyım”

Beykoz tarihinde ilk kez bir belediye başkanı art arda seçimi kazanarak...

Çelikbilek: “250 Bin Beykozlunun Hizmetkârıyım”

Beykoz tarihinde ilk kez bir belediye başkanı art arda seçimi kazanarak...

04 Nisan 2014 Cuma 12:56
Çelikbilek: “250 Bin Beykozlunun Hizmetkârıyım”

Mazbatasını Alan Başkan Çelikbilek: “250 Bin Beykozlunun Hizmetkârıyım”   

Beykoz tarihinde ilk kez bir belediye başkanı art arda seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturdu. 30 Mart’ta yeniden seçilen Başkan Yücel Çelikbilek, herkese adil, eşit ve tarafsız hizmet vermeye devam edeceklerini beyan etti. 

30 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden aday olan ve halkın teveccühünü kazanarak ikinci kez belediye başkanı seçilen Başkan Yücel Çelikbilek, ilçe seçim kurulu tarafından resmi seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından mazbatasını aldı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Öztekin Vural, partinin yönetim kademeleri, AK Parti ve CHP’den yeni ve eski dönem belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Beykoz’da 3.ve 6. dönemlerde belediye başkanlığı yapan Başkan Yücel Çelikbilek 7. dönem için mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Zeki Sağlam’dan teslim aldı.

Törende AK Parti ve CHP’den seçilen meclis üyelerine de ilçe seçim kurulu üyeleri tarafından tek tek mazbataları takdim edildi. Mazbataların verilmesinin ardından Belediye Meydanı’nda ilçe sakinlerine yönelik “Birlik, Beraberlik ve Teşekkür Şöleni” düzenlendi.

Sözlerine 250 bin insanın duasını almak ve halka hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek başlayan Başkan Çelikbilek: “5 yıl gece demedik gündüz demedik ilçeye hizmet ederek koştuk. 30 Mart Yerel Seçimlerinde Beykoz’da 181 bin seçmenin önüne çıktık. Halkımız teveccüh göstererek Beykoz’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi AK Partiyi tercih etti, yeniden bizler bu güzel ilçeye hizmet etme onurunu verdi, Allah sonuçları hayırlı ve mübarek etsin” temennisinde bulundu.  

Belediye başkanı olarak ayırt etmeksizin herkese ve her kesime hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Çelikbilek: “Belediye başkanı 250 bin insanın tamamının hizmetkârıdır, sadece partimin mensuplarının değil, beni seçenlerin değil herkesin hizmetkârıyım, karşımızda kim olursa adaletli davranacağız, sözde değil uygulamada tarafsız olacağız. Beykoz’da hakkı olan her kimse nerelidir, hangi bölgenin insanıdır, dini nedir, mezhebi nedir, inaçlı mıdır, inançsız mıdır beni ilgilendirmiyor. Ben bir tek şeye bakarım ilçede hakkı var mı, yok mu, bu ilçede hakkı olan herkesin başımın üstünde yeri vardır. O nedenle adaletli olacağız ve tüm ilçe sakinlerine eşit davranacağız” dedi.   

Aydınlık Karanlığa Galip Geldi   

Seçim sürecinde ilçede yaşananlara da değinen Başkan Yücel Çelikbilek: “Bu seçim sadece Beykoz’un seçimi olmadı, bu seçim Türkiye’nin seçimidir. Bu seçim arefesinde çok şeyler söylendi. Milletin kafasını bulandırmak için o kadar çok şey söylendi ki 25 defa seçim dönemi yaşadım, halkın aklını bulandırmak için bu kadar çok yalana başvurduklarına ilk defa şahitlik ettim. Onun için bu seçim çok anlamlıdır. Bu seçim aydınlığın karanlığa, gerçeğin yalana galebesidir. Kimse alınmasın, yalan söylenmezse gerçeğin önemi anlaşılmaz. Beykoz önemli bir ilçe. Bu mübarek beldeyi yalanlarla karalamak isteyenlere Beykoz halkı yakışan cevabı sandıkta verdi.  Tarih yazan Beykoz halkına şükranlarımı sunuyorum, sağ olun var olun, iyi ki varsınız ” şeklinde konuştu.    

Beykoz Türkiye’nin İncisi Olacak

Beykoz’un artık önemli bir değişimin arefesinde olduğunu vurgulayan Başkan Çelikbilek: “Beykoz yeni bir döneme giriyor, ümitlerin arttığı, gönüllerin ilçede kalmak adına daha da pekiştiği, mülkiyet ve imar problemlerinin çözüldüğü bir döneme giriyoruz. Beykoz’u bir sıva ilçesi olmaktan öteye taşıyarak Boğaz’ın İncisi misyonunu gerçeğe dönüştüreceğiz. Hizmetlerimizle Beykoz Boğaz’ın, İstanbul’un ve Türkiye’nin İncisi olacak. Beykoz’da yaşamak hepiniz için bir onurdur. Ben de sandığa giderek yüreklilikle göstererek ve vatandaşlık görevini yerine getiren Beykoz halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel insanlardan Allah Razı olsun onların hizmetinde bulunmak bizler için onurdur.” diyerek ilçe halkına teşekkür etti.

Başkan Çelikbilek seçim sürecine ve belediyenin hizmetlerine katkıda bulunan AK Parti Milletvekili Metin Külünk, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, İlçe SKM Başkanı Mustafa Gürkan, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri ile mahalle başkanlarına, seçim görevlilerine tek tek teşekkür etti.

Törende ilçe sakinlerine hitap eden AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de konuşmasında Beykozluların milletin geleceğini karartmak isteyenleri sandığa gömdüklerini ifade ederek bölgenin milletvekili ve ilçe sakinlerinin abisi olarak Beykoz’un derdiyle dertlenmeye ve ilçenin sorunlarını çözmek için gayretle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Meclis üyeleri de törende platforma çıkarak ilçe sakinlerini selamladılar ve teşekkür ettiler.

Beykoz Belediyesi tören sonrasında ilçe sakinlerine etli pilav ikramında bulundu.  

Son Güncelleme: 04.04.2014 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3