ÇEKSİAD'ın yardım eli Şırnak'a kadar uzandı

ÇEKSİAD, Şırnak Merkez'deki Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu'ndaki 203 ihtiyaç...

ÇEKSİAD'ın yardım eli Şırnak'a kadar uzandı

ÇEKSİAD, Şırnak Merkez'deki Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu'ndaki 203 ihtiyaç...

23 Şubat 2014 Pazar 16:27
ÇEKSİAD'ın yardım eli Şırnak'a kadar uzandı

ÇEKSİAD’ın yardım eli Şırnak’a kadar uzandı

 

ÇEKSİAD, Şırnak Merkez’deki Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu’ndaki 203 ihtiyaç sahibi öğrenciye kıyafet yardımında bulundu. Bu sosyal proje Şırnak’ta  yankı bulurken öğrencilere ise büyük mutluluk yaşattı.

Sosyal projelerle her zaman dikkat çeken Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD)’ın yardım eli Şırnak’a kadar uzandı. Dernek yönetimi, bu güne kadar eğitime yaptığımız katkılara bir yenisini daha ekleyerek Şırnak Merkez’deki Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu’ndaki 203 ihtiyaç sahibi öğrenciye kıyafet yardımında bulundu. Yardım programına, önceki dönem dernek başkanı Abdullah Gelgeç ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Cahit Sarıçiçek, Recep Alkılıç, Nesim Ayva ve Şeref Aksoy katıldı.

""

Öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi

Okuldaki yardım programına; Şırnak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Bilen, Şube Müdürü Mustafa Sevgi,  Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu Müdürü Sahip Peksoy, Müdür Yardımcısı Raşit Çakan, Müdür Yardımcısı Yusuf Özen ve okulun öğretmenleri katıldı. Kısa bir tanışmadan sonra sembolik olarak birkaç öğrenciye yönetim olarak kıyafetleri teslim edildi. Öğrencilerin gözlerindeki sevinç ve mutluluk ise görülmeye değerdi. Öte yandan okul öğretmenlerinin hazırladıkları ikramlar öğrencilerle birlikte hoş bir sohbet ortamında yendi. Öğretmenlerin öğrenciler ile olan iletişimleri ve onlara gösterilen şefkat ve ilgi ise dikkat çekiciydi.

""

Çekmeköy’den Şırnak’a

uzanan el herkese örnek olsun

Şırnak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Bilen, Çekmeköy ile Şırnak arasındaki dostluk köprüsünün tarihi bir önemi olduğuna dikkat çekti. Şırnak’taki eğitime bugüne kadar çok destek olduğunu, ama ÇEKSİAD’ın bu desteğinin sadece maddi değil, manevi öneminin de olduğuna dikkat çeken Bilen, “Bu dostluk köprüsü umarım herkese örnek olur. Bu ziyaretiniz her açıdan bizi mutlu etti” dedi. Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu Müdürü Sahip Peksoy ise, ÇEKSİAD’a teşekkür ederken, “İsteseydiniz yardımları gönderebilirdiniz. Ancak siz İstanbul Çekmeköy’den buraya gelme nezaketini gösterdiniz. Bu yardımınız ve ziyaretinizin bizler için önemini tarif edemem. Umarım sizlerin açtığı bu yol, herkese örnek olur” dedi. Ziyaret programı hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

Son Güncelleme: 23.02.2014 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72