ÇEKSİAD'ın anlamlı kampanyası verimli geçti

ÇEKSİAD'ın Kızılay iş birliği ile Madenler Meydanı'nda düzenlediği kan...

ÇEKSİAD'ın anlamlı kampanyası verimli geçti

ÇEKSİAD'ın Kızılay iş birliği ile Madenler Meydanı'nda düzenlediği kan...

04 Haziran 2014 Çarşamba 15:15
ÇEKSİAD'ın anlamlı kampanyası verimli geçti

ÇEKSİAD’ın Kızılay iş birliği ile Madenler Meydanı’nda düzenlediği kan kampanyasına yoğun talep oldu. İstanbul Gazete, Radyo ve İnternet Habercileri Derneği üyeleri de kan vererek kampanyaya destek oldu.

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ile Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği ‘Kan ver hayat kurtar’ kampanyası ulaştı. 31 Mayıs- 1 Haziran tarihlerinde Madenler Meydanı’nda düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Bu sene ikincisi düzenlenen kampanya; kurulan kan bağışı barakası ile sağlandı. İki gün süren kampanyaya ÇEKSİAD üyelerinin yanı sıra vatandaşta katıldı. Kızılay yetkilileri düzenlenen kampanyanın oldukça verimli geçtiğini söylediler.

""

Erdal Albayrak, kan bağışının önemine değindi

Kan bağışı kampanyasını iki gün boyunca takip eden ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak; “ÇEKSİAD'a, Kızılay’a ve emeği geçen sağlık ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Albayrak, kan vermenin önemine de değinerek, “Yapılan her kan bağışı, hayat kurtarmakla birlikte kan veren kişilerin de sağlıklı yaşam sürdürmesine yardımcı olmaktadır. Toplumumuzda bir damla acil kana ihtiyacı olan, yarına umutla bakmak, mutlu olmak isteyen birçok insan var. Acil kan ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için lütfen bu mesajı önemseyin” dedi. 

""

Gazeteciler de kampanyaya destek verdi

Öte yandan kampanyaya gazetelerinde destek veren İstanbul Gazete, Radyo ve İnternet Habercileri Derneği Üyeleri kan bağışında bulundu. Dernek yönetiminden; Flashaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gürhan Demirtaş, Yurtta Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Balcı, Bizim Bölge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Şener, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serkan Süslü ve Haberin Sesi İmtiyaz Sahibi Alptekin Daşargöl kan bağışında bulundular.

""

""

Son Güncelleme: 04.06.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3