ÇEKSİAD’DAN BÜTÜNLEŞTİREN GELENEKSEL İFTAR

ÇEKSİAD’ın uzun bir aradan sonra gelenekleşen iftar yemeği, ‘birlik ve beraberliğin pekişmesi' adına güzel görüntüler eşliğinde gerçekleşti.

ÇEKSİAD’DAN BÜTÜNLEŞTİREN GELENEKSEL İFTAR

ÇEKSİAD’ın uzun bir aradan sonra gelenekleşen iftar yemeği, ‘birlik ve beraberliğin pekişmesi' adına güzel görüntüler eşliğinde gerçekleşti.

09 Nisan 2022 Cumartesi 13:40
ÇEKSİAD’DAN BÜTÜNLEŞTİREN GELENEKSEL İFTAR

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Uzun bir aradan sonra geleneksel hale gelen iftar yemeği, Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde Nakkaştepe Bridge Restaurat’ta gerçekleşti. İftar yemeğine dernek üyelerinin yanı sıra, siyaseten, sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarından çok sayıda tanıdık sima katıldı.

Entegre firmasının sponsor olduğu iftar yemeği semazen gösterisi ile başladı. Daha sonra ÇEKSİAD kurucu başkanı Bilent Dündar ve dönem başkanı Abdullah Gelgeç birer selamlama konuşması ile birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BAŞKAN ALBAYRAK: KALDIĞIMIZ YERDEN DAİMA İLERİ

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ise yaptığı selamlama konuşmasında 7 yıl aradan sonra geleneksel hale gelen iftar yemeğinde buluşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. “6 yıl önce ÇEKSİAD’ı hiç bırakmamış gibi 7-8 aylık çalışmayla daha da ileriye taşımaya gayret ettik” diyen Başkan Albayrak, “Bunu da özverili yönetim kurulumuzla başardık. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarım bu süreçte elini taşın altına koyarak büyük gayret gösterdi” dedi.

“TOPLUM YARARINA VE ÜYELERİMİZE FAYDALI ÇALIŞMALAR”

Başkan Erdal Albayrak bu süreçte yaptıkları çalışmalardan da kısaca bahsetti. Öncelikle daha iyi fiziki şartlarda çalışmak için yeni dernek merkezlerine taşındıklarını söyleyen Albayrak, “Her türlü teknolojik ve fiziki altyapısı son derece elverişli olan yeni dernek merkezimizde üye odaklı ve toplumsal eğitimlerimizin startını verdik. Genç ÇEKSİAD ve ÇEKSİAD Akademi ile kamuoyuna açık çalışmalarımız var. ÇEKSİAD Akademi olarak sadece üyelerimize değil toplum yararına faydalı aktiviteler yapmak amacındayız. Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 23 Nisan’da ‘Benim Ailem’ konulu ilk ve ortaokullarda resim yarışması düzenliyoruz. Yine uzun bir aradan sonra ÇEKSİAD Dergimizin hazırlığına başladık. Tabi dernek olarak önceliğimiz her zaman üyelerimiz. Üyelerimizin kaynaşması amacıyla verimli geziler ve kamplar geliştirdik” dedi.

İFTAR PROGRAMINDAKİ SÜRPRİZLER

İftar yemeğindeki son bölümünde önceki dernek yönetime sürpriz yapılarak kendilerine plaket takdimi yapıldı. Plaketi alan önceki yönetim kurulu üyeleri bu sürpriz karşısında mutluluk ve teşekkürlerini dile getirdi. Ayrıca ÇEKİSAD’ın yeni üyelerinin rozetleri takıldı. Dernek yönetimi bir sürprizde Başkan Erdal Albayrak’a yaptı. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak’a plaket takdimi yapıldı.

Son Güncelleme: 09.04.2022 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3