ÇEKSİAD MUHTARLARI AĞIRLADI… SOSYAL PROJELERDE İŞ BİRLİĞİ

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) ilçe mahalle muhtarlarını ağırladı. Sıcak ve samimi geçen kahvaltılı programda, özellikle sosyal projeler konusunda iş birliği noktasında fikir alışverişi yapıldı.

ÇEKSİAD MUHTARLARI AĞIRLADI… SOSYAL PROJELERDE İŞ BİRLİĞİ

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) ilçe mahalle muhtarlarını ağırladı. Sıcak ve samimi geçen kahvaltılı programda, özellikle sosyal projeler konusunda iş birliği noktasında fikir alışverişi yapıldı.

19 Mart 2022 Cumartesi 12:42
ÇEKSİAD MUHTARLARI AĞIRLADI…  SOSYAL PROJELERDE İŞ BİRLİĞİ

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD), üyelere yönelik programların yanı sıra ilçe protokölü ile zaman zaman biraya gelmeye devam ediyor. Dernek yönetimi son olarak Çekmeköy mahalle muhtarlarını dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıda ağırladı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıya kötü hava koşullarına rağmen birçok mahalle muhtarı katılım gösterdi. Oldukça verimli geçen programda bor çok konu gündeme getirilirken özellikle sosyal projelerde fikir alışverişi yapıldı.

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, ilçe mahalle muhtarlarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, özellikle Pandemi döneminde muhtarların cefakar çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Mahalle muhtarlarının bu ilçenin en önemli paydaşlarından biri olduğunun altını çizen başkan Albayrak, “Bu ilçe için yapılacak birçok çalışmalarda sizlerle işbirliği halinde olmayı istiyoruz. Neticede sizler bu ilçeyi en iyi bilen ve tanıyan seçilmiş kişilerisiniz” dedi.

Yeni dönemde yapılacak sosyal projelerde mahalle muhtarları ile hareket etmekten memnuniyet duyacağını söyleyen başkan Erdal Albayrak, “ÇEKSİAD, geçmişte bu ilçeye büyük hizmetleri olmuş bir dernek. İlçenin kurulma aşamasından tutunda, istihdam ve birçok alanda üyelerimizin bu ilçeye önemli katkıları olmuştur. Bu gün yine aynı heyecan ve kararlılıkla mücadele ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beraber güzel çalışmalar yapacağımıza inancım tam” dedi.

Teker teker söz alan ilçe mahalle muhtarları ise ÇEKSİAD’ta olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, özellikle pandemi döneminde yardımsever iş adamlarının önemini bir kez daha ne kadar değerli olduğunu ifade ettiler. Mahalle muhtarları sosyal yardımlar noktasında ÇEKİSAD ile sürekli iletişim halinde olmak istediklerini ifade ettiler. Yine iş adamlarının elaman ihtiyacı noktasında ellerinde önemli bir done olduğunu söyleyen mahalle muhtarları bu noktada da ÇEKSİAD yönetimi ile iş birliğine hazır olduklarını söylediler. ÇEKİAD Başkanı Erdal Albayrak konuşmaları teker teker not ederek, dernek olarak bu noktalarda bir çalışma yapacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72