ÇEKSEM’E KADIN ELİ DEĞDİ

Kültür Ekonomisi ve Kültür Politikaları Uzmanı, Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Funda Lena Nazik, Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (ÇEKSEM)’in yeni başkanı oldu. Yeni dönemde kültür ve sanatta atılım yapılacak.

ÇEKSEM’E KADIN ELİ DEĞDİ

Kültür Ekonomisi ve Kültür Politikaları Uzmanı, Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Funda Lena Nazik, Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (ÇEKSEM)’in yeni başkanı oldu. Yeni dönemde kültür ve sanatta atılım yapılacak.

27 Ocak 2020 Pazartesi 16:45
ÇEKSEM’E KADIN ELİ DEĞDİ

Sosyal girişimcilik, kültür ve sanatta atılım yapılacak

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (ÇEKSEM)’de görev değişikliği. Av. Erman Çalışkan2 yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü başkanlığ,ı Kültür Ekonomisi ve Kültür Politikaları Uzmanı, Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Funda Lena Nazik’e devretti. Dernek merkezinde gerçekleşen olağan kongre ile derneğin yeni dönemdeki yönetimi belirlendi. Derneğin kurucularından Baki Özdemir’in divan başkanlığını yaptığı kongrede fikir alışverişi yapılarak önümüzdeki süreçte neler yapılması gerektiği müzakere edildi.Av. Erman Çalışkan kısa bir selamlama konuşması yaparak görev süresinde yaptığı çalışmaları ve bu konularda kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Funda Lena Nazik: Sosyal, girişimcilik, kültür sanat..

Derneğin yeni başkanı Kültür Ekonomisi ve Kültür Politikaları Uzmanı, Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Funda Lena Nazik, proje ve hedeflerini anlattı. “Daha şimdiden planladığım çok sayıda proje ve etkinlik var” diyen Funda Lena Nazik “Fakat öncelikle belirtmek isterim ki bunların hangilerinin hayata geçirileceği, hangilerine önceliklendirileceği, yönetim kurulunda yer alacak olan arkadaşlarımızla birlikte demokratik bir biçimde tartışarak netleştireceğimiz şeyler. Yine de kendi adıma şu başlıklara öncelik vereceğimi söyleyebilirim; kadın girişimciler, kültür sanat, eğitim, sosyal girişimcilik. Kadın girişimcilikle ilgili olarak, bölgemizde kadınların ekonomik hayata daha fazla katılımını teşvik etmek için kapasite geliştirme çalışmaları, eğitimler, seminerler düzenlemeyi planlıyorum. Kültür sanat alanında, özellikle çocukların ve gençlerin kültürel ifadelerin üretimine katılacakları, yaratıcılıklarını tetikleyecek ortamlar yaratmayı amaçlıyorum” dedi.

AV. Erman Çalışkan’dan sürpriz organizasyon

Kongre sonrasında ise Dernek yönetimi ve basın mensupları yemekte bir araya geldi. Av. Erman Çalışkan kendi elleri ile hazırladığı ikramları davetlilere sundu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen yemekte katılımcılar hoş saatler geçirdi.

Son Güncelleme: 28.01.2020 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72