ÇEKSEM, TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (ÇEKSEM) 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla dernek merkezinde yemekli bir program düzenledi..

ÇEKSEM, TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (ÇEKSEM) 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla dernek merkezinde yemekli bir program düzenledi..

18 Mart 2018 Pazar 12:58
ÇEKSEM, TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

ÇEKSEM Başkanı Erman Çalışkan başkanlığında dernek merkezinde düzenlenen yemekli programa; Diş Hekimleri Odası Çekmeköy Temsilcisi Diş Hekimi Rabia Kuşcuoğlu, İSMÜDER Başkanı Av. Bilal Özdemir, İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız, Dayanışma Derneği Başkanı Hamiyet Şabudak, Altaş Tv Programcısı Murat Doğan ve dernek üyeleri katıldı.

ÇEKSEM Başkanı Erman Çalışkan yaptığı selamlama konuşmasında;” Ülkemizde, modern ve bilimsel ölçekli ilk tıp eğitiminin başladığı 14 Mart, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık uğruna yaktığı ateşin ilk kıvılcımının tarihidir. Tarihimizin zor günlerinde, çeşitli imkansızlıklar içinde yetişen hekimlerimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren milletimizin var olma, kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli roller üstlenmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta İlimizde olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesinde, köyünde, kasabasında büyük özveriyle insan sağlığına hizmet eden hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. Diş Hekimleri Odası Çekmeköy Temsilcisi Diş Hekimi Rabia Kuşcuoğlu ise Tıp Bayramı dolasıyla meslektaşlarının gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3