ÇEKMÜDER'e yeni Başkan: Nihat Atam

Kısa adı ÇEKMÜDER olan Çekmeköy Müteahhitler Derneği olağan kongresini...

ÇEKMÜDER'e yeni Başkan: Nihat Atam

Kısa adı ÇEKMÜDER olan Çekmeköy Müteahhitler Derneği olağan kongresini...

27 Mayıs 2014 Salı 14:04
ÇEKMÜDER'e yeni Başkan: Nihat Atam

Kısa adı ÇEKMÜDER olan Çekmeköy Müteahhitler Derneği olağan kongresini coşkulu ve kalabalık bir şekilde yaparak yeni başkanını seçti. Kongreye tek liste ile girilirken Nihat Atam yeni başkan oldu.

 

Sunuculuğunu NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu’nun yaptığı kongrenin Çekmeköy Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye;  Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Cansız, Çekmeköy Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, SGK Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetimi, İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu ve Yönetimi, Çekmeköy Mahalle Muhtarları, ÇEKMÜDER Kurucu Başkanı Hakkı Çelik ve ÇEKMÜDER Yönetimi katıldı.

 

ÇEKMÜDER Kongresi  saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongrede ilk konuşmayı Dernek Başkanı Salih Bolelli selamlama konuşması yaparak başlattı. Sırası ile Protokolden Çekmeköy Emniyet Müdürü, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli ve Çekmeköy Kaymakamı söz alarak dernek üyelerini ve katılımcıları selamlayarak kongrenin hayırlara vesile olmasını ve yeni başkanı tebrik ettiklerini kısaca söylediler.

""

ÇEKMÜDER Kongresi Divan oluşumundan sonra, prosedürleri yerine getirerek oylamaya geçti. Kongrede tek liste olarak Nihat Atam ve ekibinin listesi oylanarak Nihat Atam’a (ÇEKMÜDER) Başkanlığı görevi bütün üyelerin oyu ile verildi.

""

ÇEKMÜDER’’in yeni Başkanı Nihat Atam kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, “Derneği, inşallah bizden önceki başkanlar nasıl mücadele ile bir yerlere getirdilerse biz de aynı şekilde canla başla mücadele ederek bir yerlere getireceğiz” dedi. Atam konuşmasını; “Yılmadan, yorulmadan derneğimiz için tüm gayret ve çabamızı sarf edeceğiz. Ben sarrafım. Bizde en değerli şey işlenmemiş pırlantadır. Benim ekibimdeki tüm arkadaşlarım işlenmemiş pırlanta gibi değerli insanlardır. Ben ve ekibimin bu derneğin iyi bir yere gelmesi için mücadele edeceklerini biliyorum. Allah’ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğiz. ÇEKMÜDER, büyük bir ailedir ve yine bu büyük ailenin birliği ile bu dernek güçlenerek marka bir dernek olacaktır. Hepinize bize vermiş olduğunuz oylar ve güven için teşekkür ediyorum” diyerek noktaladı. 

ÇEKMÜDER Kongresi, Protokole ve ÇEKMÜDER’de Başkanlık görevi sürdüren eski yöneticilere verilen plaketle son buldu.

""

ÇEKMÜDER’in yeni listesi
ASIL LİSTE


1- Başkan Nihat Atam
2- Öztürk Balcı
3 - Salih Bolelli
4 - Yaşar Kıldan
5 - Yüksel Evsen
6 - Aziz Başaroğlu
7- Ali Polat
8 - Fahrettin Kacamer
9 - Ahmet Emin Kakşi

10- Ekrem Karaçöl
11 - Sabri Balaban
12 - İlhami Can

13- Ercan Düz

""

""

""

 

 

 

Son Güncelleme: 27.05.2014 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72