ÇEKMEKÖY’YE RENK KATAN DAYANIŞMA GECESİ

Dünya şampiyonasında altın madalya kazanan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımına 4 sporcu ile katılan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü düzenlediği dayanışma gecesi ile ilçeye renk kattı.

ÇEKMEKÖY’YE RENK KATAN DAYANIŞMA GECESİ

Dünya şampiyonasında altın madalya kazanan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımına 4 sporcu ile katılan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü düzenlediği dayanışma gecesi ile ilçeye renk kattı.

09 Ekim 2021 Cumartesi 12:57
ÇEKMEKÖY’YE RENK KATAN DAYANIŞMA GECESİ

Dünya şampiyonasında altın madalya kazanan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımına 4 sporcu ile katılan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü düzenlediği dayanışma gecesi ile ilçeye renk kattı.Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü başarıları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı, Dünya Şampiyonası finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek altın madalya kazanmıştı. Şampiyon takıma 4 sporcu ile büyük katkı sunan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü bu başarılarını güzel bir organizasyonla taçlandırdı.

ÇEKMMEKÖYLÜLERİ BULUŞTURAN ORGANİZASYON

Kulüp yönetiminin düzenlediği dayanışma gecesi hem sporculara moral oldu hem de birlik ve beraberlik örneği sergilendi. Murat Doğan sunumuyla Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen dayanışma gecesine; Belediye Başkan Yardımcılarından siyasi parti ilçe başkanlarına, muhtarlardan, iş adamlarına ve Sivil toplum kuruluşlu temsilcilerine kadar bir çok isim katıldı.

SITKI AYDEMİR: BU GURUR HEPİMİZİN

Programın açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir duygusal bir konuşma yaparak davetlilere teşekkür etti. ‘’Bu başarı ve gurur hepimizin’’ Diyen Başkan Aydemir, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü futbol takımının süper lige yükselişini ve son olarak Dünya şampiyonasında madalya kazanan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımına 4 sporcu ile katılmalarının başarısını anlattı.

Daha sonra selamlama konuşması yapan aynı zamanda Kulübün üst kurulunda yer alan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü başarı sürecini ve belediye olarak sporcu ve spora verdikleri destekleri anlattı.

GÜNGÖR BOZKURT, TURGUT TOPLUSOY’U TERS KÖŞE YAPTI!

Gecenin en renkli sahnesi ise, Dünya şampiyonasında altın madalya kazanan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımının final maçında oynadığı imzalı topun açık artırılması sırasında yaşandı. Programa telefonla katılan Roman Giyim sahibi Turgut Toplusoy, imzalı topu almak için önce 10 bin lira teklif etti. Stil Gurup İş adamı Güngör Bozkurt bahsi 13 bin liraya çıkarınca Toplusoy, 15 bin liralık yeni bir teklif yaptı. Ancak bahsi kazanmaya kararlı görünen Güngör Bozkurt, 16 bin liralık dikkat çeken bir teklif yapınca İşadamı Toplusoy, çekildiğini söyleyerek, kulübe yine de 15 bin liralık bağış yapacağını belirtti.

BOZKURT : ŞAMPİYONLUK TOPUNU TAŞDELENLİLER ADINA ALIYORUM

İmzalı şampiyonluk veleybol topunu kulüp başkanı Sıtkı Aydemir’in elinden alan İşadamı Güngör Bozkurt, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün başarıları ile herkesi gururlandırdığını söyleyerek, ‘’Bir Taşdelen çocuğu olarak bu şampiyonluk topunu Taşdelenliler adına alıyorum’’ dedi.

SPONSORLUKLARDAKİ DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Kulübe bu güne kadar destek ve sponsor olan iş adamlarına sertifika ve plaketleri takdim edildi. Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) yönetim ve üyelerinden Erdal Albayrak, Halis Görken, Neşat Zeytin, Recep Alkılıç, Güngör Bozkurt, Cengiz Turan, Eyüp Yılmaz ve Orhan Aksoy derneğe sponsor olarak destek vermeleri dikkat çekti. Yine Tolga Sipahi, Cüneyt Ilgın, Loman Balcı, Aydın Ekşi, Yahya gelgeç, Erkan Özkan gibi bir çok isme desteklerinden dolayı plaket ve sertfika takdim edildi.

Son Güncelleme: 09.10.2021 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3