Çekmeköy’ün STK’ları ve iş dünyası Gazeteciler Günü’nü kutladı

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız öncülüğünde bu yıl ilk kez Çekmeköy İş Dünyası Dernekleri’nin birlikte organize ettiği bu programda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlandı.

Çekmeköy’ün STK’ları ve iş dünyası Gazeteciler Günü’nü kutladı

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız öncülüğünde bu yıl ilk kez Çekmeköy İş Dünyası Dernekleri’nin birlikte organize ettiği bu programda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlandı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 16:41
Çekmeköy’ün STK’ları ve iş dünyası Gazeteciler Günü’nü kutladı

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, İstanbul Medya Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, ÇESADER Başkanı Gökhan Balcı, İSMÜDER Başkanı Av. Bilal Özdemir, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, ÇEKSEM Başkanı Av. Erman Çalışkan, İSNAKHAFDER Başkanı Murat Cem Ulusoy, Çekmeköy Belediyesi Basın Müdürü Nevzat Hartomacioğlu Taşdelen Mahalle Muhtarı Serdar Karaman, Alemdağ Mahalle muhtarı Murat Altun bölge basını ile Süslü Bahçe Cafe Restoran’da bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Çekmeköy’ün STK başkanları birlik ve beraberlik mesajları verdi..

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Gökhan Balcı: “Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarları olarak 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Bugün burada siz değerli gazetecilerin bu önemli gününde burada Çekmeköy'ün öncü İş Dünyası dernekleri ile birlikte sizleri ağırlıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz bu birlik ve beraberlik Çekmeköy'de kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte güzel işlere ve hizmetlere imza atacaktır."

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği Başkan adayı Av. Erman Çalışkan: “10 Ocak Dünya Emekçi Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Bugün burada sizlerle toplanmamıza vesile olan Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gazetecilik zor bir meslek ve sizler bu mesleği en iyi şekilde tüm zorlukları aşarak gerçekleştiriyorsunuz. Hepinize buraya geldiğiniz için çok teşekkür ederim.”

İstanbul Müteahhitler Dernek Başkanı Av. Bilal Özdemir: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Gazetecilik kutsal bir meslektir. Kuran’da bir ayette eğer size bir haber gelirse etraflıca araştırın emrediliyor. Sizler de size gelen haberleri eğrisi ve doğrusu ile araştırmakla mükellefsiniz ki bizlere o haberleri doğru bir şekilde vermelisiniz.”

İstanbul Nakliyeciler ve Hafriyatçılar Dernek Başkan Vekili Murat Cem Ulusoy: “Bugün burada olmak bizleri de fazlası ile memnun etti. Biz yeni kurulan bir dernek olarak inşallah Çekmeköyümüz için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Tüm gazeteci kardeşlerimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Çekmeköy Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanı Yücel Evsen: “Değerli gazeteci kardeşlerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. İşini doğru yapan her gazeteci kardeşimizin sonuna kadar yanında olacağız. Bugün burada ÇESADER Başkanımız Gökhan Bey sayesinde Çekmeköy'ün öncü ve köklü İş Dünyası Dernekleri olarak hep birlikte sizleri ağırlıyoruz. Çekmeköy'de bu türden birlikteliklerin güzel projelere imza atacağı kanaatimi her zaman STK başkanlarımız ile paylaştım ve bu bugün burada bu birlikteliğin adımı atılmış oldu.”

İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız: “Tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Demokrasinin temel unsurlarından biri olan basının, demokrasinin gelişmesi ve yerleşmesine çok önemli katkıları olmuştur. Gazeteciler, her türlü şart ve ortamda insanların ihtiyacı olan haberleri, onlara ulaştırmak için gece gündüz demeden çaba sarf ederek faaliyetlerini büyük bir özveri ile sürdürüyor. Umarım mesleğimiz hak eden noktalara gelecektir. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı: “Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz'ın selamlarını sizlere ileterek sözlerime başlıyorum. Sayın valimizin bizlere hep aşıladığı birlik ve beraberliğin burada sağlanmış olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Çekmeköy'ün güçlü ve öncü İş Dünyası Derneklerinin bu birlikteliği inşallah Çekmeköy'ümüz için hayırlı olacaktır. Gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar hepinize yapmış olduğunuz bu görevde başarılar dilerim.”

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız: “Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutlarım. Çekmeköy'de İş Dünyasının temsilcileri olan STK'larımızın Çekmeköy için birarada hizmet için birliktelik sağlaması beni çok memnun etti. Birlik ve beraberlikten her zaman hayır doğar. Bu birliktelikten de hayır doğacağına kanaatim tamdır.”

Kahvaltıya katılan basın kuruluşları ve gazeteciler:

Flashaber Gazetesi’nden Gürhan Demirtaş, Durmuş Acar, Faruk Kos, Yurtta Haber ve Haber Ekspress Gazetesi Serkan Süslü, İşte Vizyon Gazetesi Muhterem Yüksel, Etraf Gazetesi Zafer Yılmaz, Bizim Bölge Gazetesi Ümit Şener, Sancaktepe Ses Tevfik Erk, Belediye Gündemi Musa Has, Metropol Gazetesi Mahmut Boydak, Altaş TV Spikeri Murat Doğan, Çekmeköy Haber Fatih Erdem, Gazeteci Hamit Çulha.

Son Güncelleme: 11.01.2018 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72