Çekmeköy'ü buluşturan anlamlı iftar

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği'nin düzenlediği iftar yemeği ilçe...

Çekmeköy'ü buluşturan anlamlı iftar

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği'nin düzenlediği iftar yemeği ilçe...

07 Temmuz 2014 Pazartesi 15:45
Çekmeköy'ü buluşturan  anlamlı iftar

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği ilçe protokülünü biraraya geterdi. Çekmem’in ihtiyaç sahipleri için çalımalarını başlattığı burs   programına destek olan sponsorara plaket takdimi yapılması iftarı anlamlı kıldı.

 

Geniş katılımlı program

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği, geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. Herkesimden katıldığı iftar programına ilçe protokülede hazır bulundu.  İftar programına; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe MİLLİ Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy belediye başkan yardımcıları Ahmet Epli, Şahmettin Yüksel, Latif Coşar, Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul,  ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu, ÇEKMÜDER başkanı Nihat Atam, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlar katıldılar.

""

Dernek, Burs için kolları sıvadı

ÇEKSEM Başkanı Av. Selçuk Bayram yaptığı açılış konuşmasında derneğin çalışmaları ve projelerinden bahsetti. Bayram “çeksem her zaman kaliteli ve faydalı işlere imza atmaya çalışmıştır. Çeksem’e gönül kapılarını açan hayır sever üyelerimiz ve ilçemizde faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimizin desteği ile bir çok öğrenciye burs verme noktasında kollarımızı sıvadık” dedi.Bayram” Çeksem’in kurulduğu günden bu güne hizmet köprüsünde görev almış başkanlarıma, değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız birer selamlama konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Programın sounda Çekmsem’in ihtiyaç sahipleri öğrenciler için çalışmalarını başlattığı burs programı için maddi ve manevi desteklerini sunan işadamlarına plaket takdimi yapıldı.

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 07.07.2014 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72