Çekmeköy’e bir park daha

Çekmeköy Belediyesi’nin Çatalmeşe Mahallesi’nde yapımını tamamladığı parkın açılışı, geniş bir katılımla gerçekleşti

Çekmeköy’e bir park daha

Çekmeköy Belediyesi’nin Çatalmeşe Mahallesi’nde yapımını tamamladığı parkın açılışı, geniş bir katılımla gerçekleşti

14 Kasım 2018 Çarşamba 12:36
Çekmeköy’e bir park daha

Çekmeköy Belediyesi’nin Çatalmeşe Mahallesi’ne inşa ettiği park; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinlerinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

İçerisinde çocuk oyun grupları, banklar, basketbol sahası ile spor ve egzersiz aletleri bulunan parkın açılış töreninde selamlama konuşması gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Park yapmak kolay, ama onu korumak ve muhafaza etmek daha zor. Bizler bu parkı yaptık sizlere emanet ediyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Mimarisi ve sosyal donatı alanlarıyla değişen ve gelişen Çatalmeşemize yakışır bir park oldu. İnşallah hizmetlerimiz burada sınırlı kalmayacak. İnşallah bu yıl bitmeden mahallemize bir de sağlık ocağı inşa edeceğiz. Hayır sahibi vatandaşımızla gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Yakın bir zamanda temelini atacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3