Çekmeköy'de yeni parklar, gülen yüzler

Hamidiye Mahallesi'nde üç yeni park hizmete açıldı. Göreve geldiği ilk günden...

Çekmeköy'de yeni parklar, gülen yüzler

Hamidiye Mahallesi'nde üç yeni park hizmete açıldı. Göreve geldiği ilk günden...

01 Ağustos 2013 Perşembe 17:14
Çekmeköy'de yeni parklar, gülen yüzler

Hamidiye Mahallesi’nde üç yeni park hizmete açıldı. Göreve geldiği ilk günden itibaren gelecek nesillerin sağlıklı ve eğitimli büyümeleri için büyük çaba gösteren ve sürekli yatırımlar ile bu çabayı canlı tutan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Huzurkent, Tiryaki ve Hamidiye Parkları’nın toplu açılışını Hamidiye Parkı’ndan gerçekleştirdi. Açılış törenine Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasında çocuklara oyun alanları oluşturmaya çalıştıklarını her geçen gün bu doğrultuda yeni yatırımlar yapıldığını hatırlatan Başkan Poyraz, bu yatırımların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Ramazan ayı içerisinde Çekmeköy’de açılan altıncı parkın tüm mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Poyraz, kendisine yakın ilgi gösteren çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirerek alandan ayrıldı.

"" 

 

Son Güncelleme: 01.08.2013 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72