Çekmeköy'de mutlu hafta sonu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, dört çiftin nikahını kıydı, bir de...

Çekmeköy'de mutlu hafta sonu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, dört çiftin nikahını kıydı, bir de...

25 Nisan 2013 Perşembe 13:03
Çekmeköy'de mutlu hafta sonu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, dört çiftin nikahını kıydı, bir de nişan törenine katıldı.

Başkan Poyraz, yoğun mesaisi içinde yepyeni bir hayata başlangıç yapan çiftleri yalnız bırakmıyor, Nikahlarını kıydığı gençlerle mesut ve huzurlu bir hayat dileğini paylaşıyor.
Başkan Poyraz, geçtiğimiz hafta sonu Gül ve Yılmaz ailelerinin çocukları Refia ile Lütfü çiftinin, Sönmez ve Sezgin ailelerinin çocukları Semiha İle Mehmet’in, Köse ve Şerifoğlu ailelerin çocukları Kadriye ile Ömer’in nikahlarını kıydı. Çekmeköy Belediyesi Zabıta Personeli Recep Erdem’in de mutlu gününe eşlik eden Başkan Poyraz, Fındıklı ailesinin kızı Ferda Hanım ile evlenen personeline ve eşine sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat temenni etti.
Başkan Poyraz, Alemdağ Mahallesi’nde de bir  nişan merasimine katıldı, çiftlerin ve ailelerinin mutlu gününe ortak oldu.

 

Son Güncelleme: 25.04.2013 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3