Çekmeköy'de mezuniyet coşkusu

Çekmeköy'de engelliler için hizmet veren Çekmeköy Eğitim ve Beceri Merkezi,...

Çekmeköy'de mezuniyet coşkusu

Çekmeköy'de engelliler için hizmet veren Çekmeköy Eğitim ve Beceri Merkezi,...

13 Haziran 2014 Cuma 13:49
Çekmeköy'de mezuniyet coşkusu

Çekmeköy Eğitim ve Beceri Merkezi üçüncü dönem mezunlarını verdi

Çekmeköy’de engelliler için hizmet veren Çekmeköy Eğitim ve Beceri Merkezi, 2013-2014 yılı öğrencilerini törenle mezun etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) ve Çekmeköy Belediyesi Engelliler Masası (BEM) iş birliği ile üç yıldır engellilere hizmet veren Çekmeköy Eğitim ve Beceri Merkezi 2013-2014 yılı mezunlarını verdi. Zihinsel ve bedensel engelliler için hizmet veren merkezden 2013-2014 yılında 9 ay eğitim alan 22 kişi, karnelerini, İSEM Müdürü Bekir Köksal ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar’dan aldı. Yeni mezunlara karneleri ile birlikte karne hediyeleri de takdim edildi.

Çekmeköy Eğitim ve Beceri Merkezi’nde bağımsız yaşam, görsel sanatlar, okuma-yazma sınıflarında eğitim alan öğrenciler, mezuniyet töreninde hünerlerini sergilediler. 

 

Son Güncelleme: 13.06.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72