Çekmeköy'de eğitimin başına, Aktaş atandı

1988 yılından beri Çekmeköy'de ikamet eden Ahmet Aktaş, İlçe Mili Eğitim...

Çekmeköy'de eğitimin başına, Aktaş atandı

1988 yılından beri Çekmeköy'de ikamet eden Ahmet Aktaş, İlçe Mili Eğitim...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:01
Çekmeköy'de eğitimin başına, Aktaş atandı

Çekmeköy’de eğitimin başına 26 yıllık Çekmeköylü Ahmet Aktaş atandı

1988 yılından beri Çekmeköy’de ikamet eden Ahmet Aktaş, İlçe Mili Eğitim Müdürü oldu. Aktaş’ın Çekmeköy’e atanması eğitim camiasında sevinçle karşılandı.

Çekmeköy Kurucu Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim’in yerine Ahmet Aktaş atandı. 26 yıllık Çekmeköy’lü olan Ahmet Aktaş’ın aynı ilçeden milli eğitim müdürü olarak atanması eğitim camiasında sevinçle karşılandı. Daha önce Sancaktepe, son olarak da Ataşehir’de görev yapan Aktaş çalışmalarının startını verdi.

Ahmet Aktaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aziz şehir İstanbul’umuzun yükselen değeri, eğitim vadisi, 1988’den beri yaşamaktan mutlu olduğum Çekmeköy’ümüzde göreve başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Bir ekip ruhuyla hep beraber yürüyeceğimiz bu kutlu yolda ilk günün heyecanı, azmi ve gayretiyle, Çekmeköy’ümüzde değerli yönetici, öğretmen ve personelimizle birlikte,  bizlere emanet edilen yarınlarımızın ümidi sevgili öğrencilerimizi en üst seviyede geleceğe hazırlamak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızın örnek ve farklı olacağına inanmaktayım. İnsanı esas alan, yaratılmışların en şereflisi kabul eden, farklılıkları zenginlik sayan, anlayan, tahammül etmeyi, kabullenmeyi değer haline getirerek benleri bize katıp, takım halinde ilçemizin eğitimine katkı sunmak en önemli misyonumuz olacaktır. Görev yapacağımız süre içerisinde tüm eğitim çalışanlarının, velilerimizin,  kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin katkı ve desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesi ile selam, sevgi ve saygılarımı sunarım”.

                                                                                                                    

                                                                         

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3