Çekmeköy yeni bir cami daha kazanıyor

Çekmeköy Belediyesi, hayırseverlerle birlikte ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor.

Çekmeköy yeni bir cami daha kazanıyor

Çekmeköy Belediyesi, hayırseverlerle birlikte ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor.

14 Kasım 2017 Salı 10:20
Çekmeköy yeni bir cami daha kazanıyor

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi’nde inşa edilecek olan Hacı Necati Ağırman Camii temel atma töreni Cuma namazının ardından gerçekleşti. Temel atma törenine, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Müftüsü Muhammed Suiçmez, Hayırsever Hacı Necati Ağırman, Mahalle Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Temel atma töreninde katılımcılara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Hayırsever işadamımıza teşekkür ediyorum, İnşallah ilçemize kalıcı bir eser daha kazandıracağız. Rabbim hayırseverlerimizin sayısını artırsın. Bu caminin temelinin atılmasından, yapımı tamamlanana kadar destek verecek olan tüm hayırseverlerimizden rabbim razı olsun” dedi. Cami temel atma töreni Kur’an tilaveti ilçe müftüsü Muhammed Suiçmez’in duası ve kurban kesimiyle yapıldı. 2500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği camiye çift minare ve çift şerefe yapılacak. Caminin zemin katı 610 metre kare olarak planlandı. Bu alan ihtiyaçlar doğrultusunda Kur’an kursu veya kültür merkezi olarak kullanılacak. Tuvaletler ve abdest alma yerleriyle birlikte caminin 2018 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Çekmeköy Belediyesi tarafından temel atma töreninin ardından cemaate ikramda bulunuldu.

Son Güncelleme: 13.11.2017 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72