Çekmeköy Trabzonlular Derneği muhtarları ağırladı

Çekmeköy Trabzonlular Derneği devam eden ve yeni seçilen 19 mahalle muhtarını ağırladı.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği muhtarları ağırladı

Çekmeköy Trabzonlular Derneği devam eden ve yeni seçilen 19 mahalle muhtarını ağırladı.

15 Nisan 2019 Pazartesi 10:34
Çekmeköy Trabzonlular Derneği muhtarları ağırladı

Çekmeköy Trabzonlular Derneği 19 mahalle muhtarını ağırladı. Trabzon’un yerel lezzeti Kuymak ikramı ile damaklarda ve akıllarda iz bırakan kahvaltı davetine 19 mahalle muhtarı katılırken 2 tanesi mazeretini bildirerek katılmadı.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Başkanı Hasan Keleş ve Yönetim Kurulu seçimlerin sona ermesinin ardından 21 mahalle muhtarına hayırlı olsun ziyaretlerini tamamlarken son olarak yöresel bir kahvaltı ziyafeti ile eski ve yeni muhtarlar ile basın mensuplarını bir araya getirdiği harika bir programa daha imza attı.

Mevcutta 4 mahalle muhtarının dernek yöneticisi olması dolayısıyla muhtarlara özel yakınlığı olan Çekmeköy Trabzonlular Derneğinin yönetim kurulu üyesi Güngören Mahalle muhtarı Adem Soylu'nun kendi elleri ile hazırladığı Kuymak herkesin damağında bir iz bıraktı.

Katılımcı muhtarlar belki de ilk kez tam kadro bir araya gelirken yeni muhtar seçilen isimler deneyimli muhtarların tecrübelerinden istifade etmek için destek istedi. Çekmeköy Trabzonlular Derneği Başkanı Hasan Keleş, "Biz Çekmeköy'ün 22. mahallesi sayılırız. Hepinizin mahallesinde hemşerilerimiz ve üyelerimiz var. Ayrıca Trabzonlu bürokratlara ulaşmak konusunda da kendilerine ve vatandaşlara faydalı olmak istediklerini belirtirken görevlerinde başarılar diledi, tebrik etti.

Son Güncelleme: 15.04.2019 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3