Çekmeköy Kent Konseyi 12. kez toplandı

Çekmeköy Kent Konseyi'nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çekmeköy...

Çekmeköy Kent Konseyi 12. kez toplandı

Çekmeköy Kent Konseyi'nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çekmeköy...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:28
Çekmeköy Kent Konseyi 12. kez toplandı

Çekmeköy Kent Konseyi’nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çekmeköy Belediyesi’nde yapıldı.

Çekmeköy Kent Konseyi’nin Çekmeköy Belediyesi’nde yapılan 12. Genel Kurulu, Atatürk ve silah arkadaşlarının yanı sıra Soma’da hayatını kaybeden maden şehitleri için yapılan saygı duruşu ile başladı.  Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç’ın açılış konuşması ile başlayan genel kurulda konseyin kurucu başkanı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da söz aldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlarını ileterek söze başlayan Coşar şunları söyledi: “Kent Konseyi, şehrin her kesiminden insanı bir araya getiren bir sivil toplum kuruluşudur. Yeni tanıdığımız bu sivil toplum kuruluşunun bütçesi yoktur. Kentin kurumları projelerin içeriğine göre proje ortağı olarak şehrin gelişimine destek olurlar. 2009 yılında kurduğumuz bu konseyin 12. Genel Kurul Toplantısı’nın yeni projeler için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Çekmeköy Kent Konseyi’nin 5 yıllık süreçte yaptığı çalışmaların sunumunun ardından, tayini çıkarak Çekmeköy’den ayrılan eski Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim ve emniyet müdürleri anıldı.

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3