Çekmeköy gönül dostları, sokak hayvanları için kulübe yaptı.

Çekmeköy’de hayvan sever duyarlı bir grup, sokak hayvanlarının üşümemesi için kulübe yaptı.

Çekmeköy gönül dostları, sokak hayvanları için kulübe yaptı.

Çekmeköy’de hayvan sever duyarlı bir grup, sokak hayvanlarının üşümemesi için kulübe yaptı.

20 Ocak 2020 Pazartesi 10:35
Çekmeköy gönül dostları, sokak hayvanları için kulübe yaptı.

Her şey sosyal medyadan gönül dostu Meryem Canverdi'nin ‘ben internetten kulübe aldım” demesiyle başladı. Fulya İslam, sosyal medya hesabından konu ile ilgili duygularını paylaşarak şöyle dedi: ‘’Güzel bir dayanışma hikayesinde gönüllerimizi birleştirmeye karar aldık biz. Gönül dostu sayın Meryem Canverdi'nin ‘ben internetten kulübe aldım’ demesiyle oluştu. Dostumun internetten ödediği paraya kıyamadığımdan, ona çözüm önerisi sunmamla başladı bu proje.

Daha önce bu tür projelerde ( kulübe yapımı organize olmaya dahil olduğumdan ötürü) paletten çok küçük maliyetlere daha fazla can kullanmayı teklif ettim. Oluşum sayın Meryem Canverdi tarafından büyük heyecanla karşılandı.

Önce 08.01.2019 tarihli watsap grubunu kurdum. Gruba Meryem ve bana tüm destek vereceğine inandığım kişileri ekledim. Benim kıymetli ve değerli arkadaşım Sayın Barış Ertopu eklememle çok büyük bir yola adım atmış olduk. İşte böyle başladı bu proje.

Müteselsil bir süreç bizimle arı gibi çalışan hiç tanışamadığımız kişilerden oluşan harika bir ekiple yol almamızı sağladı. Grupta nitelikli ve duyarlı kişinin artmasıyla sayın Muharrem Gök'ün 4 gündür durmadan taşıdığı paletler ve sayın Murat Kale'nin palet taşıma ve her konuda sürekli çözüp üretip destek olması ile sayın Yusuf Oğraş ve sayın Önder Kesecek'in aracını sınırsız kullanmamıza izin vermesiyle biz bu projeye daha fazla sarıldık.

Bizim grubumuz her bireyin ben ne yapabilirim demesiyle her gün pazar günü için artan kişi ve emekle çoğaldı. 12.01.2019 Pazar günü sabah 10:00 da ki sosyal projemiz için sayın Sedat Ateşin bize alanın sınırsız kullanımını, 4 gündür tüm malzemelerimize yığmaya sürekli araç giriş çıkışlarımızdakine tek söz ettirmeden yanımızda olmasına ve tüm olanakları büyük bir özveri çerçevesinde sağlayıp işindeki sorumluluğunu bizim için insiyatif alarak projemiz çerçevesinde kullanıma açık hale getirdiği Ağaoğlu deposunda 27 kişinin buluşmasına ve 26 köpek kulübesinin yapılacağı alanı tahsis etmesiyle süreç ilerlemiştir.’’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3