Çekmeköy gençliği için yeni adımlar

Çekmeköy Belediyesi; ilçe gençliği için Yeşilay, TÜGVA ve Ensar Vakfı’yla protokol imzaladı

Çekmeköy gençliği için yeni adımlar

Çekmeköy Belediyesi; ilçe gençliği için Yeşilay, TÜGVA ve Ensar Vakfı’yla protokol imzaladı

12 Kasım 2017 Pazar 14:09
Çekmeköy gençliği için yeni adımlar

Çekmeköy Belediyesi, ilçede yaşayan gençlerin kültürel ve sanatsal manada gelişimlerine katkı sağlamak, sportif faaliyetler gerçekleştirmek, gençlere sosyal hizmet, sosyal yardım ile meslek edindirme ve beceri kazandırma yetisi sağlamak, gençlerin sosyal ihtiyaç ve faaliyetlerini karşılamak için Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Ensar Vakfı’yla protokol imzaladı.

Çekmeköy Belediyesi; Yeşilay ile imzalanan protokol ile de “Sağlıklı Nesiller, Sağlıklı Gelecek” felsefesi ile çocuklarımıza, gençlerimize ait park, spor ve oyun alanlarını dumansız hava sahası ilan ederek, sağlıklı bir toplum yetiştirebilmeyi, sağlıklı yaşamı desteklemeyi, sigara kullanımını azaltmayı her türlü bağımlılıkla mücadele etmeyi ve gençleri bilinçli bir birey olmaya özendirmeyi amaçlıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Gençlerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah imzalanan bu protokolle gençlerimizi sağlıklı ve bilinçli bir yaşama yönlendirme yönünde faaliyetler gerçekleştireceğiz. Protokol imzaladığımız derneklerimizle el ele verip amaçlarımıza ulaşma yönünde var gücümüzle çalışacağız inşallah” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72