Çekmeköy Devlet Hastanesi İçin İmzalar Atıldı

Çekmeköy tam teşekküllü devlet hastanesine kavuşuyor.

Çekmeköy Devlet Hastanesi İçin İmzalar Atıldı

Çekmeköy tam teşekküllü devlet hastanesine kavuşuyor.

26 Temmuz 2013 Cuma 17:57
Çekmeköy Devlet Hastanesi İçin İmzalar Atıldı

Çekmeköy tam teşekküllü devlet hastanesine kavuşuyor.

Çekmeköy’de yapılacak tam teşekküllü Çekmeköy Devlet Hastanesi’nin protokol imzaları atıldı. İl Özel İdaresi’nde düzenlenen imza törenine; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sağlık Daire Başkanı Dr. Fuat Kantarcı, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili  İsmail Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri Kemal Ayyıldız, Selamet Aygün ve yüklenici firma Nuhoğlu İnşaat adına Cemal Nuhoğlu katıldı.

 

900 Günde Tamamlanacak


Çekmeköylülerin yakından takip ettiği projede, yer tahsisi, ihale gibi ön hazırlık sürecinin ardından devlet hastanesinin inşaatını başlatacak imzalar atıldı. Ramazan bayramından sonra Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla yapılacak temel atma töreninin ardından bina, en geç 900 günde teslim edilecek. 
14.391 m2 arsa üzerine uygulanacak projenin toplam inşaat alanı 48.896 m2 olacak. Alemdağ Mahallesi’nde yükselecek 170 yatak kapasiteli hastanede; acil servis, poliklinikler, yeni doğan üniteleri, radyoloji gibi birimler yer alacak.

 

""
 

Sağlık ve Eğitim Yatırımları Çok Önemli


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, imza töreninin ardından emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi: ”Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. İlçe halkımıza hizmet verecek devlet hastanesinin imzalarını attık çok yakında temel atma töreni yapacağız. Sağlık ve eğitim yatırımlarına verdiğimiz önem meyvelerini vermeye başladı. Belediye olarak en değerli arsalarımızı sağlık ve eğitim yatırımlarına tahsis ettik. 6 aile sağlığı merkezi, 112 hızır acil servisinin ardından Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20 Ağustos’ta hizmete açılacak. Devlet hastanemiz temeli atıldıktan sonra en kötü ihtimalle 900 gün içinde hizmete açılacak.”

 

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72